Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti, vonzó külsejű férfiak miért jönnek össze átlagos, "szomszédlány" kinézetű nőkkel?
Passz...
Nekem fontos, hogy nagyon szép arca és sportos, jó alakja legyen, mindig így választottam. Ez nem zárja ki a személyiséget, hiába állítják itt sokszor ellentétbe.
1. lehet hogy a szerinted átlag feletti, vonzó külsejű férfi csak neked annyira vonzó, másnak nem
2. a topcsaj meg lehet h másnak ronda, a szerinted szomszédlány típus meg nem is szomszédlány, hanem bombázó
(nem attól lesz bombázó valaki hogy a szépségszalonosok országos egyesülete kedvenc kuncsaftjának választotta)
Nőként írom le a véleményem, lehet azt mondod, hogy hülyeség, elfogadom. Én úgy gondolom, hogy olyan lehet ez, mint a fű. Amikor az elsőt elkezded szívni, nagyon jó érzés. Pár slukk után érzed, hogy árad végig a testeden ez a kellemes hullám. Utána jön a megnyugtató homály, amiben csak azok a dolgok tisztulnak ki, amiket te szeretnél. Hatalmasakat nevetsz, óriási ötleteid támadnak, jókat eszel, és minden nagyon- nagyon jó. Tíz év múlva, az 1000. cigi már nem ilyen. Ez szimpla napi rutin. Megszoktad az érzést, már nem ad semmit, akkor elgondolkozol, és rájössz, hogy fű nélkül kéne élni úgy, hogy olyan jó legyen, mint vele volt régen. Ehhez, pedig meg kell változtatni az életedet.
Megkaphat egy igazán jóképű férfi akár 1000 nőt is, de el fog jönni az a pillanat, amikor már egyszerűen hozzászokik az érzéshez. Ugyanúgy egy nő lesz a sok közül, mint egy 1000. joint. Akkor is, ha külsőre az a nő tökéletes. Ezután jó esetben ő is életstílust vált. Rossz esetben a füvesből hernyós lesz, a jóképű férfiból meg egy Charlie Sheen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!