Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy nőnek az első szerelem?
Első szerelmemet elásnám legszívesebben. Gyűlölöm őt és remélem, hogy a sok szrért amit okozott nekem, valahol szenved.
Ennyit az első szerelmekről.
N
Szerencsém volt mert az elso szerelmek tinin voltak, es az a tapasztalatom hogy a tinik még fudnak szeretni első tétova csókok megfogja a kezem ragyog a szeme ha rámnéz, szomorú ha hiányzom stb. Úgy "ártatlan"az egész.
Később meg már a huszasok kőkeményen kihasználtak szexre vettek hülyítettek vagy pár év es csalnak egyik se akar házasságot.
Még kesobb a 30 asok 40 esek a párjukat csalnák velem.
Már romlottak.
???
Gyermek, plátói vagy beteljesült (testi) szerelemről beszélünk?
Nekem voltak "gyerekszerelmeim". 6 és 9 évesen. Plátói vonzalmak is előfordultak a legkülönbözőbb módokon.
Talán most lehet "első szerelem" az életemben. (48 évesen jött és kb. 2 éve tart.) Nem egy nagy durranás.
Főleg ezt a testi részét nem értem - miért vannak úgy oda? Szerintem inkább a körítése az egész "együttlétnek" lehet talán jelentős?
2.vagyok
Szóval az első szerelmekre szerelmemre ugy emlékszem mint a kék laguna c filmben. Tiszta szerelem volt hűség önzetlenség amikor ugy az életed is adnád a másikért ha kell.
Soha többe huszonvalahánytól ilyenek nem voltak már az életemben
Tulajdonképpen egy olyan biokémiai folyamat, ami aztán idővel alakul valahogyan. Ahogy távolodunk, úgy csodálkozunk rá, hogy "jééé..."
Menetközben is nagyon sok minden alakul, változik.
3-as voltam.
Nekem messze nem az első volt a legnagyobb.
25, 30 és 37 évesen jöttek a legerősebbek, a 2 utólsohoz hozzá is mentem.
Nem, ezt ilyen nőket nem ismerő idióták találták ki. Lettem volna légy a falon, mikor a legtöbb baromságukat kitalálták.
Ez is lehetne badwomens... valami, nem anatomy, de valami pasis okoskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!