Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokat gondoljátok a legszebb nőnek?
Elég sok férfi felvállalta, hogy vannak a párjánál szebbek.
Én nő vagyok és a barátomnál szebb férfit sosem láttam. Egyszerűen minden tökéletesnek titulált celeb férfit visszautasítanék. És a tény, hogy ő nem engem választana csak kizárólag külső alapján megijeszt, mert én akarok lenni neki a legtökéletesebb.
Mert a férfiak nem tudnak szerelmesek lenni. Te leírtad ezt. És tudom, mit érzel, én is éreztem már.
A férfiak nem így vannak összekötve. Nekik a farkuk felülír mindent.
Amúgy tudnak erről. Ha eléjük teszel valami kaját, simán mondják, hogy a világ legjobb kajája, ami objektíven nem igaz, de náluk ez olyan "tudd a helyed" dicséret. Soha nem vagy a legszebb, mert akkor elbízod magad, de a szolgáltatásaid a legjobbak a világon, hogy továbbra is teljesítsd őket.
Pepitában, mert nő vagy férfival.
Objektíven szebbnek vagy számomra legvonzóbb férfinak? Mert ő a legvonzóbb, de objektívan, a közízlés szerint nem ő a legtutibb. Mondjuk ezt a részét pont letojom, mert nekem az a fontos, hogy nekem vonzó legyen, és olyannal nem is jönnék össze, aki nem vonz, csak azért, hogy ne legyek egyedül. De azért furán jön ki, ha azt mondom, hogy ő a legszebb férfi a világon, mikor sörpocakos és kopaszodik.
Ha ránézek valakire aki jó pasi, még nem lesz szebb a páromtól. Hanem abban az illetőben is megfog valami, külsőleg nyilván, ha egyátalán nem ismerem. De nem csak a test a fontos egyébként. Különben sem tökéletes senki.
Deeeee... a volt "hapsim" azt találta nekem mondani arra a kérdesemre, hogy milyennek lát engem és még csak ittas sem volt, azt mondta e: mindenkitől van szebb. Tudtam én, mert volt akkor korábbról incidense, de hogy még arcomba is mondta így - az az utolsó húzása volt. Akkor ott abban a szent pillanatban végleg kiszerettem belőle. Csak néztem és gondolkodtam, hogy ki ez teeee meg minek vagyok én itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!