Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meddig kivitelezhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig kivitelezhető egy olyan kapcsolat, ahol a két ember élete/ életvitele teljesen különböző. A férfi (46) pici gyerekeket nevel heti váltásban, a nőnek (40) nincs gyereke és szabad mint a madár, nem szeretné más gyerekét nevelni..?

Figyelt kérdés

Gyermektelen nokent van egy ket kicsi gyerekes pasitok ugy 1 eve, aki fele-fele aranyban neveli a gyerekeket a volt felesegevel… Ti nem eltek egyutt es nem is terveztek, mert nagyon mas az eletetek/ eletviteletek es ezt mind a ketten jol tudjatok, viszont egy olyan mely szerelem alakult ki koztetek, hogy nagyon nehez vegleg elengedni, holott esszel tudjatok, hogy el kellene, mert osszessegeben mast szeretnetek elni, masra vagytok... (Foleg a nő tudja, hiszen ő kepes lenne 100%-ot adni, de a pasi csak 50%-ot tud minden teren..)

Gyakoriak a veszekedesek a kulonlet okozta trauma es beteljesules hianya miatt..

Mikor egyutt tudtok lenni, csodakat eltek meg, megsem tudjatok osszeegyeztetni a dolgaikat.

Pasi kotott munka, konkret varos ahol elnie kell a gyerekek miatt, keves szabi. Egyik het gyerekek, masik het “parkapcsolat”.

Nő kotetlen munka, barhol elhetne, tobb szabi. Egyik het magany, masik het “parkapcsolat”.

(A nőci az utobbi idoben 2x is volt a baratnojevel beulni valahova, gyerekkori baratjaval kirandulni, nyilvan akkor, mikor a pasi a gyerekekkel van. De mindig oriasi balhe, szakitas lett belole, mert a pasi retteg, hogy a no talal valakit vagy lelep a gyerekkori baratjaval..

Szoval: baromi feltekeny..

De, en ugy gondolom a no nem varakozhat folyamatosan heteket, hogy egyutt tudjanak lenni.

Egyszeruen elnie kell az eletet..

Foleg igy, h tudjak mind a ketten, hogy bar a szerelem adott es csodalatos, de mivel nem elhetik, ezert elobb-utobb vege lesz, csak most meg tul eros a vonzalom..)

(Legyszi ne irja senki, ha nagy lenne a szerelem nem lenne akadaly a gyerek, mert ebben a szituacioban sajnos ez nem igaz.

Nagyon cukik a gyerekek, imadom oket, de mas gyerekeert nem adhatom fel az eletem).

jún. 16. 00:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a "párkapcsolatnak" így semmi értelme. Minek tartasz fent olyan kapcsolatot, amiben magányos vagy? Ez egy langyos "kaki".
jún. 16. 00:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttetek, te hogy láttad, mi a közös jövőképetek?
jún. 16. 00:56
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha abból balhé van, hogy a nő a barátnőivel együtt beül valahova, akkor annak a kapcsolatnak nincs értelme.
jún. 16. 02:24
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem te mazochista vagy.
jún. 16. 02:56
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

A gyerekek a párodé is, tehát nem mások gyerekei. Őt így kapod, egy ilyen "csomagban". Ha Te nem akarsz gyereket, esetleg nem is szereted a gyerekeket, akkor ennek a kapcsolatnak tényleg nincs túl sok értelme, mert a párod viszont nem olyen ember, mint Te.

Nem egyszerű helyzet, az biztos, de fontos, hogy döntés szülessen a kettőtök jövőjét illetően.

Ha mondjuk Te soha nem szeretnél gyereket, viszont szeretnél kötetlenül járni-kelni, ide-oda költözni, utazni, stb a nagyvilágban, akkor ez rövidtávon, ezzel a férfivel, szerintem nem fog tudni működni.

Ha Te is szeretnél gyereket, akkor egészen más a felállás, mert akkor már neked is majd le kell tudnod mondanod a túl nagy szabadságot jelentő életviteledről, mert azt kisgyerekkel már nem igazán lehet kivitelezni a mai világban. (Talán csak a dúsgazdagok tudják ezt valahogyan kivitelezni, hogy kisgyerekkel járják a világot és mégis minden adott az életükhöz, szerintem.)

(Mondjuk én gyerekpárti vagyok, nekem csak velük teljes az életem.)

jún. 16. 03:52
 6/19 anonim ***** válasza:
26%

40 éves macskás néni aki szabad akar lenni mit a madár de senki nem akarja bevarni csak ez a szerencsétlen pasi akinek vannak kötelességei.

nem egymást keresitek.

jún. 16. 06:15
 7/19 anonim ***** válasza:
17%

Nekem is ez ugrott be, hogy 40 éves macskás, vagy yorki kutyás szabad madár.

Én is 46 vagyok.

Pont mint a kérdésben.

Én is váltottban nevelem a lányom.

És nem kezdenék 40es nővel.

A barátnőm 28 éves.

jún. 16. 06:34
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
Ennek a kapcsolatnak semmi értelme. A nő nyilván nem azért független, hogy más visszarántsa, és megbéklyózza, és még férltékenykedjen is...mégis mit tud nyújtani a nőnek, ami miatt megérné annak vele maradnia, és tolerálnia, hogy gyakorlatilag kéthetente váltásban van párja? Semmit...A nőnek így csupa lemondás az élete, mégpedig tőle távol- ill. kívülálló dolgok miatt. Akkor mi értelme? Kéthetente egy laza d-ugásért, meg szép szavakért? Ezt egy független dzsigolótól is megkaphatja, aki füttyre ugrik, amikor a nő csak akarja...
jún. 16. 07:28
 9/19 anonim ***** válasza:
17%

De am én ha eljutok oda hogy a gyerekemnek bemutatok 1 nőt, a nap végére egyértelmű profilt kapok róla.

Nem kell pótanyának lennie, mert van a gyereknek anyja.

De herótja se legyen a gyerekektől.

Meg eleve...40 évesen már öreg, nem fog szűlni se már

jún. 16. 07:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Foleg a nő tudja, hiszen ő kepes lenne 100%-ot adni, de a pasi csak 50%-ot tud minden teren..

Őszintén nem értem, hogy hogyan gondolhatod azt, hogy te ennek a férfinek 100 %-ot tudsz nyújtani.

Ez a férfi s szempontjából sincs több 50 %-nál így, hogy te a "fél életed feladásának" éreznéd, ha összeköltöznél vele úgy, hogy minden a második héten nála vannak a gyerekek.

Ő van olyan élethelyzetben a válása után, amihez van olyan nő, aki tudna alkalmazkodni, van aki nem.

Mivel a megismerkedésetekkor te a saját elvárásaiddal, a saját igényeiddel is pontosan tisztában voltál és az ő körülményeivel is, és azzal is hogy ezek egyáltalán nem összeegyeztethetőek, nem értem, hogy miért folytattad vele az ismerkedést.

jún. 16. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!