Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig kivitelezhető egy olyan kapcsolat, ahol a két ember élete/ életvitele teljesen különböző. A férfi (46) pici gyerekeket nevel heti váltásban, a nőnek (40) nincs gyereke és szabad mint a madár, nem szeretné más gyerekét nevelni..?
Gyermektelen nokent van egy ket kicsi gyerekes pasitok ugy 1 eve, aki fele-fele aranyban neveli a gyerekeket a volt felesegevel… Ti nem eltek egyutt es nem is terveztek, mert nagyon mas az eletetek/ eletviteletek es ezt mind a ketten jol tudjatok, viszont egy olyan mely szerelem alakult ki koztetek, hogy nagyon nehez vegleg elengedni, holott esszel tudjatok, hogy el kellene, mert osszessegeben mast szeretnetek elni, masra vagytok... (Foleg a nő tudja, hiszen ő kepes lenne 100%-ot adni, de a pasi csak 50%-ot tud minden teren..)
Gyakoriak a veszekedesek a kulonlet okozta trauma es beteljesules hianya miatt..
Mikor egyutt tudtok lenni, csodakat eltek meg, megsem tudjatok osszeegyeztetni a dolgaikat.
Pasi kotott munka, konkret varos ahol elnie kell a gyerekek miatt, keves szabi. Egyik het gyerekek, masik het “parkapcsolat”.
Nő kotetlen munka, barhol elhetne, tobb szabi. Egyik het magany, masik het “parkapcsolat”.
(A nőci az utobbi idoben 2x is volt a baratnojevel beulni valahova, gyerekkori baratjaval kirandulni, nyilvan akkor, mikor a pasi a gyerekekkel van. De mindig oriasi balhe, szakitas lett belole, mert a pasi retteg, hogy a no talal valakit vagy lelep a gyerekkori baratjaval..
Szoval: baromi feltekeny..
De, en ugy gondolom a no nem varakozhat folyamatosan heteket, hogy egyutt tudjanak lenni.
Egyszeruen elnie kell az eletet..
Foleg igy, h tudjak mind a ketten, hogy bar a szerelem adott es csodalatos, de mivel nem elhetik, ezert elobb-utobb vege lesz, csak most meg tul eros a vonzalom..)
(Legyszi ne irja senki, ha nagy lenne a szerelem nem lenne akadaly a gyerek, mert ebben a szituacioban sajnos ez nem igaz.
Nagyon cukik a gyerekek, imadom oket, de mas gyerekeert nem adhatom fel az eletem).
Kedves 7/9!
Gondolom, Neked megvan az anyagi hattered is ahhoz, hogy 20 evvel fiatalabb csajod legyen ugy, hogy 50%-ban Te neveled a lanyodat. Vagy, esetleg a baratnodnek is van mar gyereke, ami bar nem derult ki a kommentedbol, de nyilvan szamit.
En egyebkent, oszinten kivanom minden elvalt 50-es, kicsi gyereket/ gyerekeket nevelo pasinak azt, hogy talaljon egy 20 eves fuggetlen csajt (valameddig..) megertem, hogy egy nő 40 evesen mar nem nő a legtobbjuk szamara. Nem baj, nekunk meg marad a 60-as, akinek legalabb mar felnottek a gyerekei es nem kell nelkuloznunk semmiben. 😀😀😜
Kedves 2-es kommentelo!
Koszonom kerdesed.
Ugy lattam, hogy semmi ertelme komolyan venni ezt a ferfit, mert nincs jovonk. Sajnos, aztan par talalkozas utan megismertuk es megszerettuk egymast.
Mar szamtalanszor megprobaltuk kulon az eletvitelunk miatt, de mindig visszatalaltunk egymashoz.
Azon gondolkoztam mar, hogy lehet, ez ilyen elerhetetlen utani vagyakozas is, ami sokszor sokkal erosebben jelentkezik erzesben.
Egyebkent, nincs a gyerekekkel semmi bajom, sot en nagyon szeretem oket, csak ha mar nekem nem lett, nem szeretnem maset nevelni. Neha szivesen vagyok veluk es segitek, de egy honapbol 2 hetet nem..
Fel nem fogom hogy élheted meg ezt úgy hogy a pasas csak 50%-ot tud nyújtani, semmi értelme komolyan venni a pasit.
Bár Te ezt nem fogod átérezni, mert nincs gyereked, de mi lenne ha egy gyerekes nőnek azt mondja az új párja hogy sok az a minden második hét a gyerekekkel... nem hinném hogy lenne utána esélye a pasasnak. És ebben a helyzetben azért lenne "normális", hogy nincs ennyit a gyerekeivel a párod mert ő a férfi és megszokott hogy az anyuka viszi az egézzet és apuval csak pár óra van egy héten? Azt el sem lehet képzelni hogy az apuka annyira szereti a gyerekeit, hogy egy hétig tényleg velük akar lenni és nem csak egy kompromisszum volt a gyerekei anyjával, amit ankedvedért felrúgna? Bizonyára annak örülne a legjobban ha minden este a gyerekeivel lehetne, de a válás az ilyen.
És Te ebből mind azt szűröd le hogy mem ad 100%-ot a kapcsolatba? Ennyire nem lehetsz ... Tényleg minek kezdtél egy gyermekes pasival ha nem tudod áérezni a helyzetét? Egyebkent en sem lennék olyannal akinek mástól vannak gyerekei, de így nem is kezdenék olyannal, hogy aztán hisztizzek hogy mellőzze a szeretett gyerekeit miattam.
Kedves 13-as valaszolo!
Azt hiszem, picit felre erthettel.
Egyreszt nem en, hanem ő mondta, hogy nagyon sajnalja, de csak 50%-ot tud nekem nyujtani minden teren a gyerkocei miatt.. Akiket nagyon szeret. ..es ezt meg is tudom erteni..
Tovabba, tudnod kell, hogy egyaltalan nem rinyalok, hogy ne legyen a gyerekeivel. Nem vagyok egy onzo, empatia mentes nő. Sajnalom a piciket nagyon is, hogy egyik hetet itt, a masikat ott toltik. Borzalmas lehet igy felnoni, hiszen szegenykek allandoan a masik szulonel felejtenek valami fontosat.. :(
Egyebkent, manapsag a legtobb esetben mar 50-50%-ban van megosztva szulok kozott a felugyelet, nem ugy mint regen.
Csupan, ha mar igy alakult en is elem az eletemet, ameddig nem tudunk egyutt lenni, viszont ez neki egyaltalan nem tetszik..
Ezert probalkoztam a kerdessel, hogy egy ilyen “kapcsolat” meddig tarthato fenn.. Hatha, valaki volt mar hasonlo cipoben.. 👌🙏🏻
Mert, elengedni viszont nem igazan tudtuk meg eddig egymast, ugyanakkor rengeteg a vita.. 🥴
Én éltem ilyen kapcsolatban, ahol nekem is és a páromnak is voltak gyerekei. Egy házban tudtunk létezni úgy, hogy neki folyamatosan ott volt a kiskorú gyermeke és semmi probléma nem volt ebből. Nem értem ezt a %-os dolgot, mert mi folyamatosan együtt tudtunk lenni, amikor csak akartunk. Nem zavart, hogy a gyerekeit is szereti, sőt ez számomra így volt természetes, mert én is ugyanúgy szerettem az enyémeket.
Amikor a gyerekeivel van, akkor Te nem lehetsz velük, vagy hogy van ez? Miért nem lehetsz a pároddal egy lakásban olyankor?
Szerintem ennek simán kellene működni, hogy apa most játszik, eteti, fürdeti, stb a gyerekeit és amikor elaludtak, akkor meg összebújik a párjával. Legalábbis mi ezt így csináltuk. Abszolút nem volt ilyen, hogy most csak 50%-ig vagy csak az enyém, meg ilyenek. Amikor dolgozom, akkor sem vagyok a párommal, mégsem %-om be e-miatt az életemet. Komolyan nem is értem, hogy hogy létezhet ilyen %-olás.
Amikor a párommal vagyok, akkor 100%-ig ott vagyok. Amikor a gyerekeimmel vagyok, akkor meg velük vagyok 100%-ig. Amikor a szüleimmel vagyok, akkor meg velük vagyok 100%-ig.
Hogy? Most a szüleimmel csak 50%-ban vagyok jelen, vagy mi a franc ez?
Kedves 16-os,
Koszonom a valaszodat..
Tudod, az a helyzet, hogy jelenleg pici lakasban lakik a gyerekekkel, alberletben. ..pici nappali, konyhaval es pici halo, ahol egyutt alszik a gyerekekkel a franciaagyban. Nekik is pici, ezert sem merult fel az osszekoltozes, mint alternativa, illetve egyszer megneztunk egy nagyobb lakast egyutt, de ugy lattam nem igazan biztos a dolgaban, nem eroltette a dolgot, igy en sem.
(Majd egyszer vesz nagyobbat, ahol jobban elfernek).
Ugyanakkor azt gondolom, ha ket olyan ember talalkozik, akiknek vannak mar gyerekeik, talan konnyebben tudjak mukodtetni a kapcsolatukat, mert hasonlo az eletviteluk, igenyeik es hasonlo mennyisegu energiat, idot tudnak egymasra szanni.
Pont ide kapcsolodik az 50% dilemmaja is: mi szerint, elmondasa alapjan a szive fele az enyem, az idejen a fele, az elete fele, a gondolatai fele, az energiajanak a fele, nem tud teljes erteku tarsam lenni es tiszta lappan inditani egy kapcsolatot.
..roviden ennyi.. :)
"Ezert probalkoztam a kerdessel, hogy egy ilyen “kapcsolat” meddig tarthato fenn.."
Addig, amíg meg nem unod, hogy majd iszod a levét annak, hogy te független vagy, ő meg nagyon nem:
-te elmennél egy utazásra, ő sem anyagilag, sem időben nem tudja kivitelezni,
- te elmennél egy programra, ő megint nem tud,
- esetleg elmentek valahova, de haza kell hirtelen menni;
- mégis sikerülne eljutnotok valahova, de utolsó pillanatban meghiúsítják a gyerekei.
Ha egyedül mész, az lesz a baj, ha a barátnőkkel, akkor féltékenykedik.
Ezek szépen ki fogják kezdeni a kapcsolatot, ami már több nyűg lesz, mint örömforrás.
Amikor ez a pont bekövetkezik, addig fogod bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!