Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy kezelnétek azt a szituációt, amikor a nőnek van lakása (szerencsés család okán), de nektek nincs?
Több helyen olvasom, ismerősöktől hallom, hogy a nők nagyon kiszolgáltatottnak érzik sokszor, amikor a férfi pénzétől függ az élet kb. Meg a gyerekvállalás.
Ha a férfi az akinek nincs lakása, az milyen érzés? Mármint nem tehet róla senki, hogy milyen családból származik.
Párom most szüleinél lakik, egyedül a tetőtéri külön lakásban. Én kevesebbet keresek nála, de van saját lakásom. Én felvetném az összeköltözést, de nem tudom, mit reagálna.
Alapvetően nem szórja a pénzt, nem él nagylábon, biztos vagyok benne hogy azért tud rendesen félretenni, de úgy a pénz nem nagyon téma köztünk, szeretjük a balanszt, fele-fele arányban fizetünk.
Az mondjuk negatívum neki egy összeköltözésben, hogy itt nincs kert, nincs akkora csend mint a szülőknél, se garázs, meg hát cuki háziállat sincs. Tűnödöm, hogy egyáltalán el tudja-e képzelni, hogy egy kapcsolat miatt "rosszabb" körülmények között éljen velem.
Az meg családi okok miatt egyértelműen nem opció, hogy én menjek oda, ugyanis a felső lakás az neki most egy jó lehetőség, ami bármikor megszűnhet, mert nem ő dönt róla. Egy időben ki is volt adva.
Nem is kell elképzelni. Szabadulj meg tőle azt kész.
Ha neki otthon minden kényelme megvan és az többet ér neki mint a veled együtt töltött idő összeköltözés formájában akkor igazán komolyan nem gondolja veled.
Kertest bérelni kereken annyi mint 1 havi fizetésem. Megoldhatatlan.
2,5 szoba, de erkély sincs.
De ha a sajátod kiadod akk s kertes se olyan vészes...akk még ott a 2 fizetés is.
N 31
7-es én is ettől tartok. :/ pedig alapvetően volt mire építeni, de mostanában mintha oda lenne a lelkesedése. Szerintem fiatalok vagyunk, hogy ő nem annyira szerelmes de próbálkozik. És mivel én szeretem, megérteném ha el kéne engednem, mert neki is azt kívánom, legyen igazán szerelmes! Én már voltam 1x de az masszívan távkapcsolat volt és megcsalt, amint eldöntötte, hogy ő sem költözne.
Kicsit úgy èrzem magam, mintha valami átok ülne rajtam, csak olyan pasikkal jàrok,akiknek az összeköltözés az ilyen nemfontoslépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!