Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak gyerekei vannak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak gyerekei vannak. Ti hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés
2 gyerek van 2 külön anyától.Ráadásul a másik szinte mindíg vele van,csak aludi viszi haza,de azt sem mindíg,elég gyakran alszika az apjával?A családját miattam hagyta ott.Hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

2012. máj. 6. 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
te qrva
2012. máj. 6. 20:15
 2/16 A kérdező kommentje:
ja,én még csak 26 vagyok.Kellhez neki még gyerek?
2012. máj. 6. 20:17
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Gyerekek úgyse fognak elfogadni, mert nem vagy az anyjuk.

Ha még egy 3. gyereket akar az a szerencsétlen egy 3. anyától is, hát ekkora gyökeret még nem láttam, cirkuszban kéne mutogatni.

2012. máj. 6. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:

Kutyából nem lesz szalonna.... Ha eléred kort, akkor keres magának egy negyedik 26 évest. Élvezd ki a helyzetet amíg tetszik, de családot ne vele tervezz.

Én nem hibáztatlak, amiért elhagyta a családját miattad, ez az ő döntése volt nem tiéd. De nagy az esély, hogy melletted sem marad holtáig. Ő a fiatal csajokra bukik s ez így is marad.

2012. máj. 6. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
nekem is vannak gyerekeim akiket válás esetén is msgam mellett akarnék tudni, de szivesen vallalnék gyereket egy új kapcsolatban is!
2012. máj. 6. 20:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ez a két kérdés nem függ össze ? :DD

2012. máj. 6. 20:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom mutatni a páromnak,de nekem már most sok hogy annyit van ott a gyerek.Most azon vagyok,hogy elérjem,hogy annyit legyen itt.Nem lesz nehéz,mert a párom ex-e nagyon haragszik,amiért mindíg ott vagyok,mikor hozza a gyereket,és le akarja emiatt korlátozni a láthatást,én meg azért is megyek a páromhoz,ő annyira szerelmes,úgyis rám fog hallgatni,nem az ex-re.
2012. máj. 6. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Minél inkább tiltani fogják egy apjától a gyerekét, annál inkább ragaszkodni fog hozzá.

Ebben a történetben te nem kaptál főszerepet. Ha meg kéne határoznom a szerepedet, kb. te vagy a szappanoperában a takarítónő, aki mindenről tud, de nincs hatása az eseményekre.

Természetes, hogy az ex-et zavarja, ha ott vagy, a láthatás korlátozásánál még akár figyelembe is vehetik, hogy a gyerek veled van és ez rossz hatással van rá, viszont ha ez bekövetkezik, ne hidd, hogy az apa majd annyit mond, hogy ok, hanem akkor neked bizony valszeg hello.

2012. máj. 7. 08:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: Én voltam az, aki némi megértést is tanúsítottam irántad eddig a percig. S sajnos el fel kell fognod, hogy a gyereke fontos neki, s az is marad. S bizony a gyereknek nagyobb szüksége van az apjára, mint az apának rád. Vagy ezt megérted és beletörődsz vagy koppanni fogsz. S ahogy korábban írtam jó eséllyel az a sors vár rád, hogy előbb utóbb ki tesz.
2012. máj. 7. 12:51
 10/16 anonim ***** válasza:

"Kedves kérdező: Én voltam az, aki némi megértést is tanúsítottam irántad eddig a percig."

kb én is így gondolom! ha valaki a gyerekénél bárkit is jobban szeret vagy az elé helyezi, akkor annak egy döglött csirke sem való!

2012. máj. 7. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!