Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátomnak ilyen problémája van? 16/L 21/F
Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy fiúval faluba laki kb20 perc busszal az út, de ha lekésem az utolsó buszt kb 1,5 óra mire gyalog hazaérek. A lényeg h lekéstem az utolsó buszt és ott kellett aludnom az anyja nem engedte h egy ágyba feküdjünk amit nem értettem mert hát már lefeküdtünk most is lefogunk meg minden. Aztán reggel kiderült hogy mért nem engedte a barátom éjszakánként valami pszichés baja van és bepisil és már volt ki vizsgálva de nem tudnak vele mit csinálni. Mellette ha fogat mos hanem nagyon büdös a száj lehelete. engem ez nem zavar de a pisis ügy egy kicsit elgondolkodtató. Nem tudom mit tegyek? szeretem, de nem tudom hogy így esetleg lehet-e komolyabb vagy hogy élhetnénk így együtt...vmi tipp?2012. ápr. 25. 22:38
1/27 anonim válasza:
Na és?!
Ez csak egy kis pisi!
Még mindig jobb, mintha besz@rna!
2/27 anonim válasza:
szóval az hogy büdös a szája az nem zavar, de az hogy bepisil igen? jézusom xD
3/27 A kérdező kommentje:
vegyük már komolyabban ezt az ügyet
2012. ápr. 25. 22:41
4/27 A kérdező kommentje:
nem értitek oda írtam hogy pszichés problémája van és ez most derült ki
2012. ápr. 25. 22:41
5/27 anonim válasza:
szerintem,ha valakit igazan szeretsz,akkor minden hibajaval,es bajaval együtt kell hogy szeresd...de te meg fiatal vagy,maskepp gondolkodsz,erröl ö nem tehet,ez nem olyan hiba,amin tudna valtoztatni!mondjuk en nem tudom elkepzelni,hogy a menyasszonyomat egy ilyen dolog vegett elhadjam...
6/27 anonim válasza:
mit állapítottak meg? azért olyan, hogy csak éjszaka pisiljen be valaki, és napközben " normális" az eléggé furcsa, olyan, mintha gyermekkorában bántalmazták volna, és éjszaka azokat a rémképeket álmodná újra....
sajnos mellette nem lesz túl boldog az életed, hacsak nem ápolónő fetised van, és szeretsz pasit pelenkázni...
7/27 ugromokus válasza:
Agybavizeleshez lehet felnott pelenkat hasznalni, eros szajszag meg lehet hogy gyomorfekelye van, vagy lepedekes a foga..Kezelesre szorul mindenkepp.
8/27 anonim válasza:
Majd vesztek egy csomó lepedőt és gyakran fogsz mosni. Problem?
9/27 anonim válasza:
16 évesen
hát vazzeg
és vegyünk komolyan?
16/21
a szüleidnek kellene az agyad helyre rakni
vagy a kérdésed tedd fel nekik
bevizel
zsíír
áhh
10/27 anonim válasza:
A szájszaggal tuti lehet vmit kezdeni és a pisilés is elmuúlhat idővel. Oldjátok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!