Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomnak ilyen problémája van? 16/L 21/F

Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy fiúval faluba laki kb20 perc busszal az út, de ha lekésem az utolsó buszt kb 1,5 óra mire gyalog hazaérek. A lényeg h lekéstem az utolsó buszt és ott kellett aludnom az anyja nem engedte h egy ágyba feküdjünk amit nem értettem mert hát már lefeküdtünk most is lefogunk meg minden. Aztán reggel kiderült hogy mért nem engedte a barátom éjszakánként valami pszichés baja van és bepisil és már volt ki vizsgálva de nem tudnak vele mit csinálni. Mellette ha fogat mos hanem nagyon büdös a száj lehelete. engem ez nem zavar de a pisis ügy egy kicsit elgondolkodtató. Nem tudom mit tegyek? szeretem, de nem tudom hogy így esetleg lehet-e komolyabb vagy hogy élhetnénk így együtt...vmi tipp?
2012. ápr. 25. 22:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem azért, de neki ez nem ciki?

Velem egyszer fordult elő, hogy egy táborban kegyetlenül súlyos vírust nyaltam be, és nem tudtam szinte kontrollálni se a hasmenésemet, és egyszer hát nem jutottam el időben a slozihoz.

Senki nem látta, senki nem vette észre, mert sikerült gyorsan átöltözni és kimosni a ruhám, de majd meghaltam a szégyentől... Pedig arról aztán én tényleg nem tehettem.

Ha minden éjszaka bepisilnék, én tuti megpróbálnám megoldani. Nem az a megoldás erre, hogy nem engedik, hogy együtt aludjatok basszus, hanem el kell menni orvoshoz, és kezelni ezt a problémát!!!

Komolyan nem értem...

2012. ápr. 25. 22:51
 12/27 A kérdező kommentje:
azért örülök annak hogy ilyeneket irkáltok azt hittem majd elküldtök a francba hogy ne hogy már egy ilyennel legyek együtt. a legjobb barátnőm kiröhögött és nem értettem mi olyan vicces ember itt legalább ti normálisak vagytok
2012. ápr. 25. 22:52
 13/27 anonim ***** válasza:
Egy jó pszichológus megoldhatja a dolgot. Kedves tőled hogy kiállnál mellette, de ne tedd... Én már voltam együtt évekig egy pszichés problémával küzdő fiúval, én is rámentem. Nem ér ennyit, ne akard megmenteni a világot.Még ha rendbe is jön, akkor sem oké vele valami, és ez még máshol is elő fog jönni, hidd el nekem.
2012. ápr. 25. 22:54
 14/27 anonim ***** válasza:
A te választásod, ha a te igényeidnek megfelel ez a srác... Ebbe nincs senkinek joga beleszólni. De a későbbiekben még más problémák is előjöhetnek.
2012. ápr. 25. 22:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek azért nem így kellett volna kiderülnie, illett volna szólnia neked már hamarabb.
2012. ápr. 25. 22:57
 16/27 A kérdező kommentje:
igen még az is hogy ez nekem óriási csalódás. mi van ha nem késem le a buszt és ezt csináljuk még pár hónapig és utána derül ki amikor már minden komolyabb...nem értem meg h mért az anyja mondta el
2012. ápr. 25. 22:59
 17/27 anonim ***** válasza:
Először csak az ágybavizelés, aztán meg fogja a fejszét és álmotokban kiírt mindenkit!
2012. ápr. 25. 23:01
 18/27 anonim ***** válasza:
ÉN azért sajnálom a gyereket.... Téged, meg nem tudlak bántani azért, mert olyan természetesnek veszed a kefélést, mintha a sétálásról lenne szó. Na de vissza a problémához. Ha nem tudod megszokni akkor még melegébe lépjél én azt tanácsolom. De legyél kegyes hozzá, és ha otthagyod akkor legalább csinálj valami olyant ami miatt ő dob téged. Mert, ha te dobod egy életre gajra vágod a gyereket, mert tudja hogy azért teszed mert ezt nem tudod megszokni. Nem szép dolog ezt tanácsolnom, de egy pszichés esetnél kitudja mit váltana ki belőle, ha te dobnád. HA meg mellett maradsz akkor le a kalappal... :)
2012. ápr. 25. 23:14
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem erről vele kéne beszélned. Valószínűleg történt vele valami, ami miatt még mindig ágyba vizel. Ha már jár pszichológushoz, akkor valószínűleg megoldódik a probléma.
2012. ápr. 25. 23:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Az ilyen fiúk általában nem tudnak férfiasan viselkedni. Ne várj tőle semmit. Az én barátom a korai magömlését titkolta hónapokig, nem volt fair... Anyukája meg foggal-körömmel védte a fiát tőlem. Az egész kapcsolat halálra volt ítélve.
2012. ápr. 25. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!