Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a problémája a...

Mi lehet a problémája a barátomnak?

Figyelt kérdés
Megkérdezni nem tudom sajnos. Próbáltam rávezetni, hogy mondja el, de nagyon nem akarta. Tudom, hogy epilepsziás. De néha rájön valamiféle betegség. Ilyenkor megjelennek kis kiütések az arcán (megjegyzem lehet, hogy csak vakarja és azért, bár nem teljesen úgy néznek ki) ovális formában kicsit kiemelkedve. Pirosas színűek. Ezenkívül fázik ilyenkor. Nem mondja el, hogy mi a baj, de látszik rajta, hogy fél mert remeg a keze. A beszéde pedig általában hiányossá válik, tehát nem arra figyel, hogy beszélünk hanem csak a rosszullétre. Lehet köze az epilepsziához, lehet fertőző?
2010. dec. 31. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint ez nem fertőző és tényleg az epilepszia miatt van ez.Nagyon rossz lehet ezzel együtt élni és szerintem ne erőltesd azt,h minden áron beszéljen róla...úgyis szól,ha kell neki valami.

Kérdezd meg tőle,h mi a legjobb amit tehetsz,ha rá jön a roham,h akkor tudjad,h mit kelljen csinálnod,ne pedig akkor amikor sajnos már rajta van!

Ha meg azt mondja,h semmi akkor meg legyél vele,ha együtt vagytok és ne hagyd magára amíg tart,mert ha rosszabb lesz(nem ezt kívánom)akkor meg egyből kérj segítséget orvostól,mentősöktől.

Még tehetsz annyit,h beszélsz a szüleivel,h ők mit szoktak ilyenkor tenni!

2010. dec. 31. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!