Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomnak ilyen problémája van? 16/L 21/F

Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy fiúval faluba laki kb20 perc busszal az út, de ha lekésem az utolsó buszt kb 1,5 óra mire gyalog hazaérek. A lényeg h lekéstem az utolsó buszt és ott kellett aludnom az anyja nem engedte h egy ágyba feküdjünk amit nem értettem mert hát már lefeküdtünk most is lefogunk meg minden. Aztán reggel kiderült hogy mért nem engedte a barátom éjszakánként valami pszichés baja van és bepisil és már volt ki vizsgálva de nem tudnak vele mit csinálni. Mellette ha fogat mos hanem nagyon büdös a száj lehelete. engem ez nem zavar de a pisis ügy egy kicsit elgondolkodtató. Nem tudom mit tegyek? szeretem, de nem tudom hogy így esetleg lehet-e komolyabb vagy hogy élhetnénk így együtt...vmi tipp?
2012. ápr. 25. 22:38
1 2 3
 21/27 Gergo_30F ***** válasza:

szép tőled, és nagyon jó szívre vall, hogy nem pattintottad egyből, hanem segíteni próbálsz, és tanácsot kérsz! :)

mindkét dolog kezelhető, ha szereted, már az is sokat fog jelenteni, hogy mellette vagy. viszont #13nak igaza lehet, fiatal vagy még egy ilyen teherhez, megvan a magad feladata is a saját éned kialakításával, kiteljesítésével, ez túl nagy falat lehet. ha tényleg fontos neked a srác, kipuhatolhatnád, hogy a család próbálta-e már kezeltetni, ha igen, hogyan, miért nem sikerült, esetleg ez már némi javulás utáni állapot-e, tervezik-e a folytatást, de ezek nagyon nem egyszerű dolgok...szerintem 16 évesen inkább azt kellene gyakorolnod, hogy normális mederben hogy megy ez a párkapcsolat dolog, nem ilyen keretek között kellene "felnőnöd". én #13 javaslata mellett vagyok, saját magad kapcsán túl sokat kockáztatnál, ha ebbe belemásznál. max, ha az ő családjának és neki is új lendületet ad, hogy ott vagy neki, és tényleg rendbe akarják hozni. ha nem ezt látod, inkább magaddal törődj, bármilyen szívtelenül is hangzik...neked is csak egy életed van.

2012. ápr. 25. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:
Mind a kettő orvosi probléma, küld el, vidd el.
2012. ápr. 25. 23:54
 23/27 anonim ***** válasza:

Túl fiatal vagy még, hogy pátyolgass valakit, akinek büdös a szája és éjszakánként összebrunyálja magát.

Szép dolog a szerelem, de ne hidd, hogy mindenki ilyen, sőt, szerencsére a férfiak jelentősebb hányada nem, én is elég hamar biire szokam.

A végén ez át fog menni szánalomba, sajnálatba, és azért nem akarod otthagyni. Hagyd ott amíg tudod, mert szemmel láthatólag ez őt nem zavarja, ha az anyjának kellett megvédeni.

2012. ápr. 26. 07:53
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

ez kb olyan mint nálam az alvajárás volt, elmúlt.

ha ezért elhagynád egy szajha vagy és sose szeretted csak a farkát. Én így gondolom.

F18

2012. ápr. 26. 12:06
 25/27 anonim ***** válasza:

Trololoool!

Ha egy 16 éves lány elhagy egy faszit, mert éjszakánként arra ébred, hogy alájukhugyozott, akkor szajha?

Hát olvasd már el, mit írsz:D

2012. ápr. 26. 12:10
 26/27 anonim ***** válasza:
24-es, látom a józan ítélőképesség nem az erősséged.
2012. ápr. 26. 14:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Adam, te tényleg nem vagy komplett...
2012. ápr. 26. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!