Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek, ha a barátotok elutazna Erdélybe és a Maldív szigetekre?
Most jelentette be, hogy a jövő héten 5 napra elutazik ismerősökkel Erdélybe, az utána következő héten pedig a családjával a Maldív szigetekre megy. Úgy volt, hogy most a vizsgák után együtt kirándulunk itthon a szabadban stb, de így borul minden. Én gyakornokként dolgozom, ő a vállalkozásukat csinálja. Úgy érzem én sosem tehetek meg majd ilyeneket. Sosem lesz saját családom.
Nyárra is lefoglalt a családjával egy 2 hetes utat, pedig úgy volt, hogy együtt megyünk majd.
Más hogy reagálna erre?
22L
De nálatok eltespedni szeret mi? (Az előző kérdésedből)
Téged magával vinni már nem. Érdekes figura a pasid.
Jó kis családi vállalkozás lehet.
Szóval a srác beleszületett a jóba...az ilyenekre mondják, hogy csak megszületnie volt nehéz.
Te meg nem vagy a barátnője,
Még azt is el tudom képzelni, hogy másik nőt visz magával.
Biztosan le leszek pontozva de én mint szülő nem vinném el a gyerekem barátnőjét egy ilyen drága útra, lehet hogy még lesz 4 barátnője akkor milliókat költsek erre? + kerülgessek egy majdnem idegent a nyaraláson?
Az más hogyha komoly kapcsolat több éve vagy jegyesek.
Ez drága út még ha sok pénze van akkor is.
És úgy tűnik egyenlőre anyu és apu felügyeli a vállalkozás bevételeit...
Hat, ha majd elég stabil a kapcsolatotok (legalább 2-3 éves), és jól kijössz a szüleivel, látják rajtad, hogy jó hatással vagy a fiúkra, akkor majd téged is elvisznek.
Viszont abban én is egyetértek, hogy ezektől függetlenül kell rád is időt szánnia. Kirandulni szorgalmi időszakban is tudtok hétvégente, a nyár meg többől áll, mint 2 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!