Hol találom a legjobb ajánlatokat a Maldív szigetekre?
Figyelt kérdés
Repjegyet ki lehet fogni már 180 000Ft-ért, de mi a helyzet a Resort szigetekkel? Néztem párat, ha jól láttam akkor fejenként az is ki tud jönni félpanzióval 250 ezerből, szóval repjegy és szállás fejenként alsóhangon 400 000Ft, ha jól számolom. Nem probléma, mert félre raktam rá, de mivel nem vagyok gyakorlott utazó, így szeretném kérdezni, hogy a számításom reális? Ki lehet jobban is jönni és én bénázok valamit? Aki utazott az egyénileg vagy utazási irodával? Transzfert Resort szigetre hogy oldotta meg? Ha jól látom az még plusz feláras (Nem is akármennyire, kb. 90 000Ft)2020. aug. 14. 18:47
2/3 A kérdező kommentje:
Oké.😅
2020. aug. 14. 20:12
3/3 anonim válasza:
Egyébként, ha nem vagy gyakorlott utazó, tehát sok dolgot nem láttál még, akkor kismillió jobb helyre mehetsz a világban. Voltam vagy 40 különböző ázsiai szigeten, Maldív országnak nem túl érdekes, a resort szigeteken meg vagy fetrengsz a napon vagy a monopol helyzetben levő szállodától veszel irgalmatlanul túlárazott programokat.
Simán előbb ajánlanám a csodás Langkawit, ahol európai-szintű az infrastruktúra, de mindenhol érzed, hogy ettől még Malajziában vagy, duty free a sziget, szóval az alkohol is megfizethető. A tengerpart ugyanolyan gyönyörű, mint a Maldív-szigeteken, de sokkal olcsóbb és igazibb.
Egzotikus luxusra amúgy az Andamán-szigeteket simán előbb mondanám, ott legalább kevesebb a 160 kilós arany Rolexes orosz oligarcha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!