Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik a szerelem és a vágy?
Figyelt kérdés
Egyre gyakoribb ez az állítás. Őszintén én ezzel nem értek egyett. Kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik régóta vannak együtt.
Általában azoktól hallom ezt aki normalizálják az olyan kapcsolatokat ahol x idő elteltével nem kedveskednek a másiknak,nincs bók,randi,közös program,vagy ha nem figyel egyik a másikra. Vagy a gyerek miatt maradunk egyutt effektus hisz a szerelem elmulik stb stb. Mindennel megmagyarázzák. Én ezt úgy látom kell tenni ne múljon el,ha az ember akit szeretsz s dolgoztok ezen s tényleg passzoltok nem hiszem hogy pár év s csak lakótársak kell legyetek. Ha dolgoztok érte akkor el nem múlik. Ti higy látjátok,akik régóta vannak kapcsolatban? Saját story esetleg?
Nálunk nagyon erős szeretet és kötődés van - 4,5 év - és igazából még nem éreztem, hogy dolgozni kéne a kapcsolatért. Mi mindig figyelünk egymásra, de nem ajándékozunk pl soha és nem is járunk randizni...de nekünk igy jó. Egy teljesen kiszámítható, nyugodt életünk van.
okt. 28. 21:07
22/27 A kérdező kommentje:
20as
Fenébe a tudománnyal inkább tegyünk érte ne múljon el😄
okt. 28. 21:53
23/27 anonim válasza:
23eve vagyunk együtt és még mindig szeretjük egymást nem csak szeretet hanem szerelem. Nem érezzük, hogy dolgozunk rajta természetes számunkra, hogy egymás kedvére teszünk. A láng ha szexuális értelemben érted nagyon is lángol. Nyitottak vagyunk egymás vágyaira, változatosságra, mondhatom jobb a szex mint fiatalon. Tudom, hogy sokaknak ez hihetetlen, ugy érzem nagyon szerencsések vagyunk, hogy egymásra találtunk.
okt. 28. 22:43
24/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszönön leírtad ilyen kapcsolatot akarok,kívánom tartson mindog nektek.
okt. 28. 22:46
25/27 anonim válasza:
Köszönöm szépen!
okt. 28. 22:49
26/27 anonim válasza:
Az amit az elején érzünk, a pillangó a hasban, heves szívdobogás stb lehetetlen, hogy fentmaradjon hosszabb időn át. Ráadásul az nem is igazán mély kötődés, csak az utódnemzés miatt alakul ki. Ami utána van az a mélyebb, de az nem az elején érzet " bedrogozott" érzés. Lehet az is egyfajta szerelem, de valahogy másabb.
okt. 30. 03:30
27/27 anonim válasza:
Szerintem ezt évezredekig boncolgathatnánk, mi is a szerelem és meddig tart. Azt ne mondja nekem senki, hogy 25 év után is tök ugyanolyan, mint az elején volt. Pontosan ugyanolyan? Nem, de ettől még nem kétséges, hogy tiszteli, becsüli az ember a társát és kötődik hozzá igazán mély szeretettel, valamint szexuálisan is vonzó számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!