Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szar helyzetbe keveredtem, és a szívem szakad szét. Elmúlik ez valaha?
4 évvel ezelőtt volt egy srác akivel 8 hónapig jártunk. Vagyis én azthittem. Nagyon kedves volt, mindig szépen beszélt velem, odaadó volt mindenben, persze én beszerelmesedtem, és ő lelépett ebből a kapcsolatból, azzal a szöveggel hogy ő nem ígért nekem semmit. (Szerintem beijedt az érzelmeimtől, vagy nem is tudom)
1 évig voltam egyedül, majd összejöttem a mostani párommal 3 éve, nagyon szeretem őt, de mégis mindig gondoltam az előtte lévőre. Szinte mindig ott motoszkált a gondolataimban hogy mi lehet vele, miért nem működött!? De elkellett ezt engednem hogy élhessek. Most 4 hónapos kismama vagyok. Nagyon boldog mindenki, a párom, a családom, én is. Nagyon várt gyermek! 2 napja viszont kaptam egy üzenetet a sráctól hogy pár hete visszaköltözött, ráadásul 3 panelházzal arrébb, ugyan abba az utcába mint mi, és hogy szeretne velem találkozni, mert hiányoztam neki, és sajnálja hogy úgy lelépett, ő azóta is rám gondol. Írtam neki hogy párkapcsolatban vagyok és babát várok, plusz ezek után én nem kezdenék vele, de a szívem az teljesen ketté szakadt. Hogy amikor boldog lehetnék a párommal, a babánkkal, ő most így a semmiből felbukkan, és ezt mondja nekem. Nagyon rosszul érzem magam, mert hiába nem tettem semmi rosszat, úgy érzem hogy érzelmileg "megcsalom" a páromat, mert mindennek ellenére 4 éve hiányzik a másik srác. Nagyon kivagyok, hogy ezt most miért tette velem a sors? Soha nem ártottam senkinek, mindig odaadó hűséges voltam minden kapcsolatomban, és most nagyon fáj ami történik körülöttem.
Igazából nem is kérdésem van, csak annyira jól esett ezt leírnom... :( egy 28 éves kismama...
Azért rondít bele, mert nem voltál őszinte magadhoz, se az új párodhoz. Hogy lennél már felhőtlenül boldog, miközben végig arról a másik pasiról álmodoztál, a párod meg a szamár a ló helyett, és most egy szempillantás alatt minden bizonnyal megbántál mindent, őt és a gyereket is, mert már futnál is vissza ahhoz, akinek nem kellettél...Tök jó lehet a párodnak lenni...ja, nem.
Tudatosítani kellene magadban, hogy nem a pasihoz ragaszkodsz, hanem egy ábrándképhez, amit rávetítettél. Ő nem az, akinek hiszed, nem is ismerheted igazán, ráadásul neki semmit sem jelentettél sem akkor, sem most. Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy megrémül...aki boldog és szereti a másikat, az nem fut el előle...Ha eddgi nem tetted, most sürgősen keress segítséget ezt feldolozni, mielőtt saját magad fogod tönkretenni a "boldogságodat".
"Nagyon rosszul érzem magam, mert hiába nem tettem semmi rosszat, úgy érzem hogy érzelmileg "megcsalom" a páromat, mert mindennek ellenére 4 éve hiányzik a másik srác."
Dehogynem tettél rosszat, elkezdtél járni olyan férfival, sőt gyermeket nemzeni akit nem is szeretsz.
Mondjuk a másik srácot se szereted, inkább rögeszme ő neked, nem tudtál túllépni azon, hogy kibabrált veled, talán magadban keresed a hibát még mindig. Miközben egy mocskos hányadék, aki hülyét csinált belőled és még mindig hülye vagy, hogy hagyod, hogy a markában tartson téged.
Felhőtlen boldogságban nem voltál és nem is leszel ha nem engeded őt el örökre. Szerintem jót tenne neked pszichológiai tanácsadás, mert abnormális, hogy 4 éve mókuskerékben szaladgálsz körbe-körbe. A babavá nem fog segíteni, se az ha megszületik, méginkább rátesz az egészre. Tehát szakemberhez fordulj minél előbb.
Hát igen először le kellett volna zárnod magadban az előző kapcsolatot, utána másikba kezdeni. Gondolj arra, hogy ha jól is êrezted magad vele, mêgis otthagyott a francba. Hasonlóan érzek most egyêbként, engem a fêrjem egy másik nőért hagyott el. Pocsêk érzés, ha valamit komolyan gondol az egyik, a másik pedig nem.
Amire gondolok, hogy várandósan elêggé kavarognak az emberben az êrzések (van gyerekem nekem is), szerintem kicsit megijedtél most az elköteleződéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!