Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szar helyzetbe keveredt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szar helyzetbe keveredtem, és a szívem szakad szét. Elmúlik ez valaha?

Figyelt kérdés

4 évvel ezelőtt volt egy srác akivel 8 hónapig jártunk. Vagyis én azthittem. Nagyon kedves volt, mindig szépen beszélt velem, odaadó volt mindenben, persze én beszerelmesedtem, és ő lelépett ebből a kapcsolatból, azzal a szöveggel hogy ő nem ígért nekem semmit. (Szerintem beijedt az érzelmeimtől, vagy nem is tudom)

1 évig voltam egyedül, majd összejöttem a mostani párommal 3 éve, nagyon szeretem őt, de mégis mindig gondoltam az előtte lévőre. Szinte mindig ott motoszkált a gondolataimban hogy mi lehet vele, miért nem működött!? De elkellett ezt engednem hogy élhessek. Most 4 hónapos kismama vagyok. Nagyon boldog mindenki, a párom, a családom, én is. Nagyon várt gyermek! 2 napja viszont kaptam egy üzenetet a sráctól hogy pár hete visszaköltözött, ráadásul 3 panelházzal arrébb, ugyan abba az utcába mint mi, és hogy szeretne velem találkozni, mert hiányoztam neki, és sajnálja hogy úgy lelépett, ő azóta is rám gondol. Írtam neki hogy párkapcsolatban vagyok és babát várok, plusz ezek után én nem kezdenék vele, de a szívem az teljesen ketté szakadt. Hogy amikor boldog lehetnék a párommal, a babánkkal, ő most így a semmiből felbukkan, és ezt mondja nekem. Nagyon rosszul érzem magam, mert hiába nem tettem semmi rosszat, úgy érzem hogy érzelmileg "megcsalom" a páromat, mert mindennek ellenére 4 éve hiányzik a másik srác. Nagyon kivagyok, hogy ezt most miért tette velem a sors? Soha nem ártottam senkinek, mindig odaadó hűséges voltam minden kapcsolatomban, és most nagyon fáj ami történik körülöttem.

Igazából nem is kérdésem van, csak annyira jól esett ezt leírnom... :( egy 28 éves kismama...

2024. febr. 29. 10:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, iután megszüetik a babád főként aludni se lesz idôd,nem hogy a vót hapsidon merengeni. Egy gyerek születése elég nagy stressz minden kapcsolatnak, szóval örülhetsz, ha a gyereked ajával túlélitek valahogy. Az ex hapsidnak meg gyerek nélkül se kellettél, most épp csak nem volt kit előrántania a kalapból.
2024. febr. 29. 13:08
 32/53 anonim ***** válasza:
73%

Hát ő nem beszélgetni akar és ha nem bánja, hogy párod van, terhes vagy és gyermeked születik akkor egy rohadt lelkű féreg és te egy ilyen kukac után epekedsz. 8 hónap miatt nyavalyogsz. Holott még a szerelem kategóriájába sem esik az az időszak. Szerintem marhára nagy baj van a fejedben és a párod sem kis piskóta, hogy tudta, hogy mizu és mégis összejött veled. Bár ha te eljátszottad a nagy szerelmest neki és még most is ahhoz tartod magad, hogy szereted egy szemétláda vagy. Akármibe lefogadom, hogy csakis azért vagy vele, mert nem kell attól tartanod, hogy lelép, egy baromi biztos pont számodra, de abban is biztos vagyok hogyha nem is a rohadékkal kettyintesz félre majd mással fogsz. Hiszen te szeretsz szenvedni, nincs önbecsülésed, se felelősségérzeted, hogy két ember életét fogod tönkretenni:gyerek és férj.

Téged az éltet, hogy megint csesszen ki veled ő, vagy más.

Utolsó hazug, manipuláló kosz vagy és még ribizli is leszel.

Előre sajnálom a gyereked és férjed.

Meg lehet haragudni, lepontozni is, sőt töröltetni a választ is.

Akkor is ez az igazság.

Szegények, remélem azért annyi eszed van, hogy a gyerek fejlődését nem hátráltatod azért, mert "ketté szakad a szíved".

Jó poén, szíved se van. Egy kihasználós pöcegödör vagy.

2024. febr. 29. 13:39
 33/53 A kérdező kommentje:

A stílus maga az ember. 😊 édesanyád büszke lehet a saját kis pöcegödrére, mert az nem én vagyok, mert merek érezni, hanem te aki ilyen szóhasználattal mersz megnyilvánulni.

Soha életemben nem csaltam meg senkit, és ez után sem fogok. A szerelemhez szerintem nem kevés a 8 hónap, de gondolom te még nem éreztél ilyet. Azt pedig nem kérdőjelezem meg magamban hogy szeretem e a párom vagy sem. Soha nem tudtam olyannal lenni akit nem szeretek. Szóval a végére még annyit hogy amilyen lelki állapotod neked lehet, azt nem kívánom senkinek. Tudj ember maradni minden helyzetben, és nem egy utolsó kakadarab módjára viselkedni. Nem tudom férfi vagy nő vagy, de ha nő, akkor külön gratulálok. További szép napot, és gyülölködő életet kívánok neked!

2024. febr. 29. 13:55
 34/53 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem gyűlölet drága bogaram, csak száraz tényeket közöltem veled. Mástól is megkaptad, hogy H....K...vagy, meg azt is, hogy nem szereted a párod és azért mert igaz. Játszód most a párod előtt is, hogy te nem követtél el hibát a múltban amikor összejöttél vele bár soha nem voltál belé szerelmes és még utódot is sikerült összehozni annak ellenére! Ráadásul a "nagy szerelmed/az Igazi" nyugodtan kapcsolatba tudott veled lépni. Vagyis nem blokkoltad őt le 4(!!!) éve, vagy kíváncsi voltál a mondanivalójára miközben kismama vagy, aki "nagyon szereti" a párját. Nyilvánvaló hogyha szeretnéd és legalább tisztelnéd még babaprojekt előtt szakítottál volna ha már egyszer járni kezdtél volna és reményt adtál volna neki fölöslegesen. De te nem inkább szóba álltál vele és lehet le se tiltottad még most se, csak nem írtál vissza. És akkor te nem vagy pöcegödör? Dehogynem.

Az ilyen koszfészkek mint te megérdemlik az ilyen szavakat, mástól is megfogod kapni. Normális ember rühelli az ilyen egyedeket mint te is vagy. Amúgy mint írtam a gyereked és a partnered sajnálom. Téged akkor sajnálnálak ha lett volna benned gerinc sokkal korábban.

Milyen élet büntet? Te büntetted saját magad és mást is fogsz tönkretenni az önző, felelőtlen éned miatt.

28 éves vagy és az életet emlegeted miközben szabad akarattal rendelkezel és amit összehoztál az egy jó nagy adag kupac kaki.

Nem szereted a párod és meg fogod csalni vagy vele vagy mással teljesen még akkor is hogyha érzelmi szinten történik meg. De te nem fogsz a "nagy szerelmeddel" bírni, előbb utóbb félre fogsz kufircolni.

Mint írtam kamuzós retek vagy.

2024. febr. 29. 14:10
 35/53 A kérdező kommentje:
Amúgy jókat nevetek az irományodon. 😀 tudnék mit mondani, de ilyen emberre, vagy nem is tudom mire, nem pazarlok ennél több energiát. Felhúzni nem tudtál, úgyhogy nem ért semmit a hosszú irományod. 😁
2024. febr. 29. 14:21
 36/53 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, teljesen érthető, hogy itt csúnya szitokszavakat kaptál egyesektől, de arra a kérdésre miért nem válaszolsz, hogy ha tiszta lapokkal játszol a párod előtt, nem akarod megcsalni, stb., és tud a volt pasidról, akkor arról is tud, hogy te most megszakadt szívű vagy és hogy az új párod és a terhességed ellenére 4 éve hiányzik neked az exed?

Te magad írtad ezeket...függetlenül attól, hogy milyen durván hordott itt el egy válaszoló, azért ne állítsd be magad ártatlan, szenvedő virágszálként, mert az érzéseiről senki nem tehet, de arról igen, hogy megvezet egy másik embert, aki családot alapít épp vele...Mert akármennyire is tud a volt párod megkereséséről, minden bizonnyal arról fogalma sincs, hogy ő a szamár a ló helyett...

2024. febr. 29. 14:31
 37/53 anonim ***** válasza:
53%

Én megértelek. Ha kiírja valaki hogy lekpotatta egy férfi, mindenki azt írja hogy lépj tovább, keress olyat aki megbecsül. Tessék, te ezt tetted erre azt kapod hogy nem vagy korrekt mert pótlék a férjed...

A szívvel nem lehet mit kezdeni, nekem is volt egy ilyen "bezzeg" férfi az életemben, akaratlanul is kitölti a gondolataimat.

2024. febr. 29. 14:35
 38/53 A kérdező kommentje:

Teljesen leírtad amit érzek. Köszönöm

2024. febr. 29. 15:05
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
#14 Vedd úgy, hogy neked is küldtem, küldök. :)
2024. febr. 29. 15:16
 40/53 anonim ***** válasza:
56%

Látod, ezért nem szabad ilyen helyekre kiirkálni ilyeneket. Jobb megbeszélni ezeket családtaggal, közeli ismerőssel, baráttal, mert az ilyen jellegű oldalak tele vannak ostoba, ferde gondolkodású, beteg emberekkel, akiket egyébként sose invitálnál az életedbe. Ha mindenképpen ki szeretnéd ezeket írni magadból, akkor vesd a gondolataid egy papírra vagy egy naplóba. Hidd el, vannak emberek, akiknek a gondolataira egyáltalán nem vagy kíváncsi és nincs is rájuk szükséged.

F

2024. febr. 29. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!