Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már valaha, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már valaha, hogy inkább tartod a távolságot valakivel, mert különben fájdalmat okoznál neki?

Figyelt kérdés

Meg ő is neked valószínűleg, de a távolságtartásban az a motivációd, hogy nehogy bántsd Őt.

Ez az érzés nevezhető szerelemnek? Vagy mi ez?

2024. jan. 30. 19:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ő szerelmes volt, én nem akartam tőle semmit, így véget vetettem a barátságunknak.
2024. jan. 30. 20:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen kell ehhez szerelem. Lehet csak végül rájött, hogy mennyire érzékeny a másik fél. És ezt próbálja meg tiszteletben tartani, esetleg tényleg odafigyelve és vigyázva rá. Lehet ez kedvelés is, szimpátia, esetleg szeretet.
2024. jan. 30. 20:13
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel anyagilag egészségileg tönkrement volna ha olyan messziről hozzám utazgat, és nekem ő fontosabb mint én.
2024. jan. 30. 20:13
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez megnyilvánulhat abban is, hogy nem keresel valakit többé?
2024. jan. 30. 20:14
 5/23 anonim ***** válasza:
Most akkor szerelmes vagy belé, vagy baráti/közömbös? Meg miben nyilvánulna meg, hogy bántanád? Mivel bántanád, kérdező?
2024. jan. 30. 20:16
 6/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak magadnak próbálod megmagyarázni, hogy miért nem szeretnél azon dolgozni, hogy ne bántsd őt.
2024. jan. 30. 20:20
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen furcsa a távolságtartás sem jó.

A másik úgy fogja érezni, hogy nem kedveled, hogy tartasz tőle, hogy problémáid vannak vele, hogy esetleg ő egy rossz ember, és úgymond lesz@rod őt....én már éreztem így és nagyon rossz volt.

Jobb volt mikor megmondta az őszintét. Mert rosszul esett, hogy nem tudom mi rosszat tehettem.

2024. jan. 30. 20:21
 8/23 anonim ***** válasza:
40%
Biztos, hogy nem szerelem. Inkább csak a racionális eszed dolgozik azon, hogy nem akarsz energiát fektetni abba, hogy kapcsolatod legyen az illetővel. Semmi köze a megbántáshoz.
2024. jan. 30. 20:23
 9/23 anonim ***** válasza:
Én alapból ilyen vagyok több oknál fogva. Érezhető szerelemnek, ha mindkét fél veszi úm. az adást. Ha nincs így, akkor ez egy egyoldalú folyamat csak.
2024. jan. 30. 20:45
 10/23 anonim ***** válasza:
Toxikusnak tartod magad azert.
2024. jan. 30. 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!