Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy döntés előtt állok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy döntés előtt állok párkapcsolati kérdésben.Mi lenne a helyes döntés?Volt egy kapcsolatom,ami egy éve kezdődött,jól alakult,majd a párom hozzám is költözött 150km távolságból fél év után.Ez egy hónapig tartott.

Figyelt kérdés
Nem talált itt munkát egy hónap alatt, rosszul érintette és visszaköltözött.Albérletben él ott,saját lakása nincs.Szerettem nagyon,nehezen dolgoztam fel.Rá fél évre összeismerkedtem egy látássérült hölggyel,akivel jól megvagyunk, szeretjük egymást.Csak hát semmit nem tud csinálni önállóan,mindig vezetni kell,ki kell szolgálnom,főzök,hozom-viszem,minden.Szüksége van rám.Kicsit úgy érzem,hogy feláldozom magam érte.Most megjelent a korábbi párom.Azt mondja,hogy megbánta hogy akkor feladta,és azóta nem találja a helyét.Vissza szeretne jönni az életembe.Vele lehetett menni bárhová,tud főzni,tud segíteni,az együttélés számomra előnyösebb lenne.Most csak írogattunk távolból.Döntenem kell.Hogy látjátok ha ilyen helyzetben lennétek?

ma 13:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Tehát mindegy, hogy kivel, csak legyen valaki? Őszintén szólva még nem voltam ilyen helyzetben.
ma 14:05
 2/20 A kérdező kommentje:

Félreértetted.A mostani páromat is szeretem,és a régi párom iránt sem múltak el az érzéseim.

Pasi vagyok egyébként, ez kimaradt.

ma 14:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se hozzád való. Az exed szamárnak tart, a másik meg kihasznál, vagy szeret, de te nem viszonzod, tehernek tartod. Helyedben mindkettőt hagynám, egy ideig egyedül lennék és inkább azon javítanék, hogy miért vagyok kapcsolatfüggő, szállok ide-oda mint a méhecske és csak aztán ismerkednék teljesen idegen nőkkel.
ma 14:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Alig szakítottál és mindjárt a másik nővel jöttél össze most meg a volt csaj miatt kidobnád. Nem szereted egyiket se, tipikus társfüggő vagy. Igazából saját magad se szereted, tiszteled. Amúgy megint tá kapcsolatban lennétek, te költöznél hozzá, vagy fordítva. Mondjuk mindegy mert a újra vége lenne.

Neked egyedüllétre van szükséged sürgősen.

ma 14:12
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

a mostani kapcsolatodról lesül, hogy teher számodra. Az írásodban a szeretet halvány szikrája sem látszik.

A másik sem jobb.

Én is azt mondom, magadban tegyél rendet. Ez így sehogy nem normális.

ma 14:16
 6/20 anonim ***** válasza:
36%

Btw küldd el a látássérült csajt életvezetési képzésre. Ingyenes és megtanítják közlekedni, háztartást vezetni, gyereket életbentartani, digitális világban navigálni, ügyeket intézni.

Mindig úgy bosszantanak azok a látássérültek akik növényként tengetik az életüket, merthát ők nem tudják mert nem látnak....

ma 14:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja,hogy megbánta hogy akkor feladta,és azóta nem találja a helyét.Vissza szeretne jönni az életembe."

Lefordítom magyarra: azóta nem talált jobbat/senkit, szóval inkább mégiscsak jobb vagy te, mint egyedül.

Kérdés már csak az, hogy ha visszafogadod, akkor hirtelen lesz munkahelye, vagy az most már mindegy is lesz, hogy talál-e, mert majd te ott úgyis eltartod. ?

Egyetértek az elözöekkel, nem szereted te ezt a második nöt, ezzel szakítanék a helyedben, mert ö neked tényleg csak teher.

Az elsö meg téged nem szeretett, ha egy hónap után ilyen könnyen feladta. Kényelemböl jönne csak vissza. Mondjuk te is csak kényelemböl fogadnád vissza, az is igaz.

ma 14:29
 8/20 A kérdező kommentje:
Elég furcsa dolgokat írtok.Nem is ismertek.Mielőtt az előző párommal összejöttem volna,pont egy év szünet volt az életemben.A mostani páromat igenis szeretem,egyáltalán nem teher most.Később,ha egyre idősebbek leszünk,akkor nem tudom hogy fogom ellátni,vagy ha én lebetegszek.Értitek? Ez részemről inkább aggódás a jövőt illetően,nem azt írtam hogy ez most teher lenne.Hiszen szeretek vele lenni,okos,értelmes nő,és ő is szeret engem nagyon.Mindent megteszek érte,mint ahogy eddig is.A két kapcsolat között volt egy hónap,nem egyből ugrottam bele.Megkedveltük egymást,összejöttünk,több lett mint barátság.Ennyi.A régi párom is csodálatos nő.Rengeteg közös élményünk volt a majdnem fél év alatt akkoriban.
ma 14:31
 9/20 A kérdező kommentje:

7-es! Igazad van. Látod? Ezért jó mások építő jellegű véleményét meghallgatni, mert segít helyre tenni magamban a dolgokat.Igazad van,hogy miért akarna visszajönni.Jogos az észrevétel.

Hidd el,szeretem a mostani páromat.Néha valóban picit teher,mert szoknom kell,hogy mindig fognom kell a kezét,és figyelni rá,nehogy nekimenjen valaminek.Aki nem élt még együtt,vagy nem volt még látássérült párja,annak fogalma sincs hogy ez mivel jár.Ha egy nagyobb boltban venni akarsz valamit,amit tolnod kell kocsin (pl.Praktiker),akkor iszonyat nehéz a kocsit is tolni és a párod kezét is fogva vezetni.Ezt ti nem is hiszem hogy felfogjátok,ha nem voltatok még ilyen helyzetben.Nem adhatok a kezébe valamit,hogy "ezt hozd már te a kasszához". Sajnálom,ha ez miatt lehurrogtok.Ez nekem szokatlan és nagyon nehéz megszokni.De szeretem őt és fél éve megpróbáltam hogy ez egyre természetesebb legyen nekem.

Viszont igazad van.Ő szeret,én is szeretem.A régi párom meg nem fogja felborítani a mostani életemet.Döntöttem.

ma 14:43
 10/20 anonim ***** válasza:
31%

Na, helyes, a hűség menő :)

De azért küldd el a csajt életvezetési képzésre. Hidd el, számára is (elsősorban számára) nagyon jól jön az ilyen.

ma 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!