Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem hogy beleszerettem a legjobb barátomba, pedig kapcsolatban vagyok. A kapcsolatom nem valami fényes de megvagyunk. A legjobb baratomban viszont van valami ami a baratomban nincs. Mi lenne a jo döntés?
Szia! Teljesen megértelek. Írj privátot, tudok segíteni.
20/L
Teljesen értelek..A legjobb barátomat már 4.éve,hogy ismerem,én mégsem rondítottam bele eyik kapcsolatába sem..
Persze nem mondom,hogy nem gondoltam rá,de nekem fontos,hogy boldog legyen,és ,ha ez úgy van,hogy ő boldog kapcsolatban van,de marad velem ugyanolyan kapcsolatban, mint volt/van akkor én ezt vállalom akkor is , ha fáj.. :)
18/L
Teljesen értelek..A legjobb barátomat már 4.éve,hogy ismerem,én mégsem rondítottam bele egyik kapcsolatába sem..
Persze nem mondom,hogy nem gondoltam rá,de nekem fontos,hogy boldog legyen,és ,ha ez úgy van,hogy ő boldog kapcsolatban van,de marad velem ugyanolyan kapcsolatban, mint volt/van akkor én ezt vállalom akkor is , ha fáj.. :)
18/L
Egyetértek az elsővel. Ha a jelenlegi pasid "nem valami fényes, de megvagyunk", akkor ne legyél vele!
Más kapcsolatába pedig ne rondíts bele! Egyébként is elég nagy ellentmondás az, hogy "boldog kapcsolatban él, de viszonozza az érzéseimet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!