Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi helyzetről? Barátnő elképesztően féltékeny a legjobb barátra és döntés elé kényszerít, vagy barátnő vagy barát?
Az egész azzal kezdődött, hogy én a legjobb barátomnak útitársa is vagyok egyben, de barátnőm is nagy utazó és a csaj elvárja, hogy csak vele utazzak..Ez nagyon nem tetszik legjobb barátomnak, ezért utálja barátnőmet.. Ennek ellenére többször is utaztam barátommal ami a nőnek nem tetszett, mindig bosszút akart állni rajtam. Így most barátnőm azt mondta: " vagy én vagy a hülye barátod" Az a baj, hogy hármas utazásról szó sem lehet, mert utálják egymást a megismerkedésünk körülményei miatt ( a nőm eredetileg barátom nője lett volna, csak barátom nem tetszett neki mint pasi) és az utazási stílusuk is más ( barátom szenvedő vonatozás 15 napig szállás nélkül kenyéren, barátnő meg repülő, szállás stb..) A megoldás a talizás lenne, de megígérték, ha taliznak akkor megölik egymást.
A legjobb barátomnak én vagyok az első igazi jóbarátja ezért nagyon ragaszkodik hozzám, még néha túlzás is, barátnővel ugyanez a helyzet, én vok neki az első, nem ereszt..ami bonyolultá teszi az egészet, hogy többi barátom és a szülők is beleszólnak mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!