Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb döntés? Szakítás, vagy beszéljük meg? Fontos!
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, de sokat veszekszünk, és már egy jó párszor szakítottunk is. Tegnap azt akarta menjek át hozzá, én csak erre annyit mondtam hogy később, mert fél 1 körül még nagyon meleg volt, ő erre megsértődött, este olyanokat vágott a fejemhez hogy hülye vagyok, kattant nálam valami, bolond, gyagyás, és egy kalap szar (Y) Holott ő volt az aki mikor érettségire kellett volna tanulnia, csaj volt nála, hazudott nekem nem egyszer, és sírt hogy ne dobjam ki, mégis úgy beszél velem mint a kutyával. Volt hogy féltékennyé akartam tenni több ökból is, azt is mindig felhozza, és amikor éppen külön voltunk kavartam egy másik csávóval, aki múlt héten ott bulizott ahol mi, csak szar volt a buli, leléptünk, és mondtam a barátomnak ne jöjjön be, ne fizesse ki a belépőt, mert megyünk, erre fel volt háborodva hogy biztos azért nem akartam hogy be menjen, mert ott volt a gyerek, amit el is mondtam neki, de tudja hogy nem volt semmi.
18L - 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!