Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb döntés?
Van X aki a volt barátom, 7 hónapig jártunk. Szerettük egymást és egy hülyeség miatt szakítottunk. Van Y akivel rá egy hétre összejöttünk, de nem érzem, hogy igazán boldog lennék, hiányzik X. X még valószínűleg összejönne velem, Y-t viszont talán meg tudnám szeretni. Y... hát hogy is mondjam inkább csak az szól mellette, hogy helyes. Y nagyon sok dolgon felhúzza az agyát és sajnos ezért veszekszünk is sokat. Nem tud úgy megnevettetni mint X. X-el sosem volt az mint Y-nal, hogy csak ültünk egymás mellett és egymáshoz se szóltunk fél óráig, mindig tudtunk miről beszélgetni.
Nem tudom mit tegyek, szakítsak Y-nal és próbáljam meg X-el újra, vagy maradjak Y-al hátha meg tud változni ezzel a folytonos hisztijeivel és meg tudnám szeretni?
Nekem van egy olyan elméletem miszerint a felmelegített káposzta nem jó :S
Amúgy dobd mindkettőt és ha egyedül leszel majd rájösz kit akarsz!
Xet csak visszasírod, Ynal meg csak azért jöttél össze, hogy elfelejtsed Xet.
2dolgot fogadj meg.
1.-felmelegített káposzta nem jó.
2.-ne hasonlítgasd a jelenlegi barátodat az exszedhez.
Amúgy meg dobd ki Yt, legyél egy kicsit egyedül, felejtsd el Xet ésmajd jön Z, aki olyan lesz, amilyet te szeretnél.
X+Y csak vicc volt,bocsi!:)
Mindenképp X !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!