Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyan hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan hölgyek ,akiknek náluk fiatalabb a férjük / párjuk / vőlegényük ? Ha igen, mennyivel , okoz , vagy okozott - e problémát valaha és zavart - e benneteket az elején

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
35N/28F. Nem volt semmilyen korra visszavezethető probléma.
2023. dec. 3. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:

43N, a férjem 32 lesz két hét múlva. A babánk is egyéves lesz, néhány nap különbséggel. Nekem nem az első, van egy 11 évesem is az első házasságomból.

Nem okozott problémát, nem is zavart soha. Laza kapcsolatnak indult öt éve, amolyan éljünk a mának meg az élvezeteknek típusúnak de aztán hatalmas szerelem lett belőle.

2023. dec. 3. 19:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 1- es, házasok vagytok ? Nem idegenkedtél az elején a korkülönbségtől ?

Kedves 2-es, meg most is szerelmesek vagytok nagyon ?

2023. dec. 3. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3, még csak jegyesek, és nem. Nem tudom, én nem vagyok rákattanva a korokra, de a való életben sincsenek az emberek ennyire mint itt. Azt nézem, ki milyen ember. Párom kicsit meglepődött, mikor megtudta a korom, mert azt hitte, fiatalabb vagyok nála.
2023. dec. 3. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 igen. Ő az igazi, pedig az elsőre is azt hittem. De ez más, még sokkal, még ezerszer jobb és igazibb.
2023. dec. 3. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó Nektek. Legyetek nagyon boldogok.
2023. dec. 6. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 köszönöm szépen! :) Te is találd meg a párod, nem feltétlenül ilyen öreglány személyében mint én (gondolom te a fiatal pasi vagy 🙂)
2023. dec. 7. 18:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen. :(

Bár megtaláltam volna, de sajnos a hölgy nem szeretne velem lenni, így döntött végül. Elmondása szerint nem tud a jövőben hinni, mert majd később biztos nem lesz számomra vonzó és majd keresek egy fitalabbat, jobbat, más nőknél keresem a "" boldogságot ". Eddig se voltam ilyen , ezután se leszek , boldog meg aztán így főleg , nem tudom, milyen boldogságról beszél , mikor biztosan érzem , hogy boldog csak mellette lettem volna.

Talán majd az idő segít , de most romokban vagyok.

2023. dec. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!