Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy álltok a szexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álltok a szexualitás hard-core részével? Érdekelt benneteket valaha?

Figyelt kérdés

Elég régóta, sok olyan videót tekintettem meg, ahol pofoznak, legyűrik a nőt stb. Csináltam is már eredményesen. Nehezen találom meg az olyan páromat az életemben, aki ezt engedi és akarja is kifejezetten. Aki erre izgul és együttműködik ezzel, aligha van a földön a női nem tagjai létszámát tekintve.

Szeretem a gyengédséget is, ha babusgatnak, de alig van olyan nő, aki azért képes lenne felizgatni és riszálni a férfinek, hogy durván megdugják, és /vagy jól megsz*pass*k.

Nem hiszem el, hogy a mai modern világban ne lenne arra igénye egy nőnek, hogy olyan férfivel találkozzon, aki engedi a feszültséglevezetést fordítva. Aki engedi, hogy kemény pofonnal arcon vágják és erre is izgul stb. De legalább ilyenkor a nőnek van igaza és ez jó.

Jó lenne, ha az ember megtudná találni a másik felét.

Egy komoly kapcsolatban, amit szeretnék majd, abban ezt az életet nem feltétlenül képzelem el. Mert akit szeretek, azzal teljesen más a bánásmód és ha nem akarja magától, akkor nyilván ilyen létre sem jöhet. De addig is, amíg az nincs, kívánom, hogy legyen olyan szexkaland, ahol ez létrejöhet. Ahol a felek jól érzik magukat és más nem számít.

Nem hiszem el , hogy nincsenek rejtett kívánalmai a nőknek.

Amik erre irányulnak.

Külföldön, Kanadában és Amerikában vannak ilyen nők, de itthon aligha.

2020. dec. 2. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

rengeteg nő van itthon is

izgat a BDSM, több partnerem is volt ilyen téren

pofozás, szopatás, keményebb szex.......elég sokszor éltem meg így

2020. dec. 2. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze tetszik ha egy férfi dominál.
2020. dec. 2. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

A magyar nök pudingok egy hollandhoz képest.

Olyan konzervativak még ha utolsó nő magyar is lenne nem kéne

2020. dec. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!