Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek, amikor a párotok orgazmusig nyal titeket, és csak utána kefél meg rendesen benneteket?
Figyelt kérdés
Nekem ez az egyik kedvenc szeretkezési sorrend..2020. máj. 8. 10:30
1/15 anonim válasza:
Ez a helyes sorrend, persze ne feledkezzünk meg az utójátékról sem.
2/15 anonim válasza:
Egyetértek...annyiban csavarnám a dolgot, hogy 69-el kezdeni még élvezetesebb számomra.
3/15 anonim válasza:
Nem. Egy idő után zavar a nyalás, lefetyel mint a kutya. Az csak előjátéknak jó. Rendes szexszel szeretem az orgazmust
4/15 anonim válasza:
A lefetyelés valóban unalmas. De az igazi nyalásnál a nyelv körkörösen mozog.
7/15 anonim válasza:
Igen, én igénylem ez. Sőt, szex után is lehet még egy kis orál/ ujjazás.
9/15 anonim válasza:
Igen. de ha orgazmusig nyal akkor én jobban szeretem ha utána pihen egy kicsit és én beleülők a farkába és én dolgozok kicsit. Közben ha van kedve játszhat a melleimmel ,mert nekem attól is van orgazmusom. A befejezés meg bárhogy lehet vagy hüvelyben ,vagy szájban történik. A lényeg ,hogy mindkettőnknek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!