Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek szerelembe esni mivel félek? hogy akibe szerelmes leszek megcsal ha nem is tenni ilyet akkor is félnék de ha nem félnék akkor is ott van az a félelem hogy elmulik a szerelem lehet az én részem mröl is de szerintem férfiaknál legtöbbször van ez
Attól nem félsz hogy a fejedre esik valami az egyik ablakból?
Szerintem maradj egy betonbunkerben életed végéig
Ha tudományosan szeretnéd megözelíteni a dolgot, akkor ajánlanám figyelmedbe, hogy keress rá ezekre:
A szerelem biokémiája
A szerelem fajtái, típusai
Kémiai reakció szerelem stb.
Egyébként ugyanez nálam is.
Soha nem mertem olyannal kezdeni még akkor sem, ha a másik szemében láttam, 100%-ban tudtam, hogy pontosan ugyanígy érzett irántam. Szerelmesnek lenni és szeretni valakit az egyik legfélelmetesebb dolog a világon, mert bizalmi alapon működik. Megbízni abban, hogy a lelked darabját, a legféltettebb titkaid, az életed rábízhatod a másikra... , igen. Szerintem is félelmetes, és meg tudlak érteni, de idővel ne maradjon benned majd az a kérdés, ne bánd évek, évtizedek múlva, hogy mi lett volna, ha ...
Dugni pedig fűvel-fával, érzelmek nélkül kb. annyira unalmas és tárgyias, hogy közben arra gondolok, hogy jobb lenne inkább megnézni egy jó filmet, aludni vagy bármi más, mint ez.
Kérdezd meg magadtól: te mit szólnál hozzá, ha egy férfi (vagy több) ugyanígy állna hozzád, és nem adna neked esélyt, miközben te szeretnéd?
Azt büntesd a bizalmatlankodásoddal, aki megbántott, ne mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!