Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka hogy mindig (legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy mindig (legtöbbször) foglalt nőkbe leszek szerelmes?

Figyelt kérdés

Esetleg hasonló tapasztalat? Mik lehetnek az okok?

37F

2023. ápr. 22. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Keresss 18 eves lanyokat, ok meg sokszor nem foglaltak.
2023. ápr. 22. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem szingli nőkkel ismerkedsz. Valszeg az.
2023. ápr. 22. 10:50
 3/10 A kérdező kommentje:

2es: Aki megtetszik és zöld jelzést ad az mindig foglalt.

Ha egy szingli csaj megtetszik és közelítek akkor az elutasít mindig.

(Persze az elejen nem tudom még hogy foglaltak-e... ez utolag derul ki )

2023. ápr. 22. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Kisértő+kisértés
2023. ápr. 22. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Ha te 37 éves vagy akkor valószínű, hogy hasonló korosztállyal ismerkedsz.

És ebben a korosztályban a nők nagyobb része vagy párkapcsolatban van, vagy házas. Gondolom ezért futsz bele ilyen nőkbe. A szinglik meg nem véletlenül szinglik ebben a korban. Nem azért mert baj van velük (van akivel igen), csak vagy válogatósak, vagy eleve szinglik szeretnének maradni.

2023. ápr. 22. 11:08
 6/10 A kérdező kommentje:

5ös: en mar 25 evesen is ilyenekkel találkoztam mindig. Valami olyan van a háttérben szerintem hogy feltem a szabadságom. Azt erzem ha kapcsolatba kerulok akkor meg kell felelnem... stb...

Jo lenne olyan kommentet is olvasni hogy valaki aki hasonlo cipőben járt az rájött a megoldásra

2023. ápr. 22. 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
37 evesen mar neked kene legyen annyi tapasztalatod, amivel segiteni tudnal a fiatalabb, tanacstalan fiuknak. Nem erzed azt, hogy tulsagosan gyerekes vagy?
2023. ápr. 22. 11:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Bizonyos szempontból azt érzem. Lehet nekem kéne tanacsod adni de sajnos nem tudok.

Szerintem egy felnőtt tanulhat gyerektől is. Nem csak forditva

2023. ápr. 22. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Tarskereses temakorben gyerekektol akarsz tanulni? Mert kulonben tok nem relevans a valaszod, ha masra gondoltal.
2023. ápr. 22. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi van akkor, ha csak kamuznak ezek a nők, hogy "épp" van neki "párja"?
2023. ápr. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!