Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagy a párodba az sokkal jobb? Miben más, ha egy idő után ez az érzés "úgyis elmúlik" ?
Van egy fiú akit nagyon szeretek. Közöltük már egymással hogy nincs az égető szerelem érzés egyikünkben sem, ennek ellenére ő továbbra is örülne annak ha egy pár lennénk mert őszinteség, szeretet, sok jó emlék van közöttünk.
Én úgy érzem 1-2 napig a találkozóink után, hogy nem baj, ha nincs az égető szerelem érzés mert boldoggá tesz. Pár nap után azonban mikor már nem látom kb 5 napja, elvagyok nélküle.
A szerelem érzés nagyon esszenciális összetevő egy párkapcsolathoz, vagy teljesen feleslegesen szakítanám meg vele a kapcsolatot azt keresve?
1-2 fiúba voltam már szerelmes életemben.Alig beszélhettem velük és annak ellenére, hogy akár évek teltek el hogy láttam volna őket, mégis felvillanyozott a gondolatuk másodpercek alatt...
Én mindig szerelmes vagyok a pàromba eleve azért a párom különben nem lenne az.
Bennem nem szokott elmúlni, másokban annál inkább.
Nekem nem jobb hanem inkabb rosszabb, mert igy mindig en vagyok, akinek fontos a másik, aki jobban akarja, meg összetartja az egészet, amasik hiábit is én akarom csak megjavítani hogy működjön a kapcsolat es nem ő akarja, sérülékennyé vedtelenné is tesz engem a szerelem.
Persze ha meg forditva van, ha én nem vagyok oda a másikért akkor annak én leszek a nagy ő is, de az ilyen kapcsolatok a részemről "2 perc" alatt befejeződnek, nekem ez nem megy.
Minél jobban ismered, annál több mindent tudsz benne szeretni.
Így aztán idővel egyre jobban kellene szeretni...:) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!