Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt az a pillanat, amikor rájöttél, hogy szerelmes vagy a párodba?
Volt egy férfi, akit amikor bemutattak, annyit érzékeltem, hogy egy kellemes megjelenésű úriember. Akkor jöttem rá, hogy sikerült belezúgnom, amikor kb. egy hónap múlva kiléptem az iroda ajtaján és megláttam őt. Összetalálkozott a tekintetünk és belém csapott a villám. Nem ismertem meg, pocsék az arcmemóriám, csak egyszer láttam előtte, de ahogy a tekintetünk találkozott, jött a villámcsapás és a gyomorgörcs. A következő pillanatban ott állt mellettem, mintha mágnes rántotta volna hozzám és az elkövetkező 3 évben azt hittem belepusztulok, mire sikerült ezt a mágnest kiiktatni, mert úgy is működött, hogy közben 1,5-2 évig nem is láttuk egymást.
Kellően megviselt ez a szerelem ahhoz, hogy a következőt csak akkor ismerjem fel, amikor kiderült, hogy az illetőt nem látom többé, mert elköltözik. Nem volt köztünk semmi, más okból találkoztunk rendszeresen. Amikor megtudtam, hogy elmegy, fizikailag rosszul lettem. Addig is gyanús volt, mert túl sokat gondoltam rá, de a rosszullét után be kellett látnom, hogy ez is szerelem. Nem volt villámcsapás, se gyomorgörcs, csak szimplán piszkosul fájt, amikor elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!