Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt az a pillanat, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pillanat, amikor rájöttetek hogy szerelmesek vagytok? Mikor volt a "megvilágosodás"?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 23:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%

A megvilágosodás általában az a pont amikor elkezd fájni a hiánya és elkezdem azt érezni, hogy ő tudna engem emberré tenni és megtanítani hogyan kell normálisan szeretni.

F

2020. nov. 10. 23:40
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Nálam a megvilágosodás elég tragikus volt, mert rájöttem, hogy minden csak az én fejemben játszodott le. A szerelem egy rohadt nagy illúzió.
2020. nov. 10. 23:42
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Amikor sok év után újra mosolyogva aludtam el.
2020. nov. 11. 00:13
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Egy nap felkeltem és rádöbbentem, hogy bumm szerelmes vagyok. Hirtelen értelmet nyert, hogy előtte hetek óta egyre többet gondoltam a szerelmemre. Úgyhogy kialakult szépen lassan, aztán hirtelen jött egy rádöbbenés, csak utólag esett le, hogy milyen sokat gondoltam rá a felismerés előtt is. Onnantól aztán tényleg folyamatosan csak rá tudtam gondolni és nagyon boldoggá tett minden, ami vele volt kapcsolatos. Olyanokat álmodtam később, hogy azt mondogatom neki, hogy "szeretlek" sokszor és ölelgetem, ennyi volt az egész álom. Úgyhogy szerintem nagyon egyértelmű és félreérthetetlen, ha szerelmes valaki, nincs kétely.
2020. nov. 11. 01:11
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Mindig rá gondoltam.
2020. nov. 11. 02:27
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Amikor elmondta mikor màr testi kapcsolatban is voltunk, en meg lazàn belementem(vele), lesz ami lesz alapon, ugy nem is érdekelt màs, es el is voltam vele a hétköznapokban lazàn, es akkor elmondta, hogy ö valojàban nem erre pàlyázik, ö a szivem akarja meghoditani, neki az kell es nem kevesebb ennél. A maxot akarja belölem.

Ekkor jött el az a pont hogy lehet Neki megnyilhatok mert érdemes arra es lehet ö nem fog visszaélni az èrzèseimmel es hagyhatom hogy áramoljanak az érzések is.

2020. nov. 11. 06:11
 7/18 anonim ***** válasza:
64%

* szoval megfogott az a magabiztossàga hogy meg akar kapni es azon lesz rajta, hogy beleszeressek.mert neki ez a lényeg. Es ez a trofea.

Amikor meglàttam, hogy ö olyan kivételes ffi, akinek nem a szex a trofea.

2020. nov. 11. 06:17
 8/18 anonim ***** válasza:
31%
*ja es elöször csak az volt bennem hogy hàt kivàncsi vagyok eléri e :)
2020. nov. 11. 06:20
 9/18 anonim ***** válasza:
39%

*bocsi hogy igy külön irtam csak igy jut eszembe

Na es szoval ahogy teltek a napok hetek, egyszer volt olyan pont hogy odabujt közel a mellkasomhoz azt mondta maradjak csendben mert meg akarja hallgatni a szivem, aztàn meg sunyi mosollyal azt mondta hogy "hallom hogy szerelmes;)"

Talàn innenstöl szerettem belè, talàn ez volt a "pont"

2020. nov. 11. 06:24
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Általában egyfajta közös hangsúly eltalálása, érzés, pillantás.
2020. nov. 11. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!