Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pillanat, amikor rájöttetek hogy szerelmesek vagytok? Mikor volt a "megvilágosodás"?
A megvilágosodás általában az a pont amikor elkezd fájni a hiánya és elkezdem azt érezni, hogy ő tudna engem emberré tenni és megtanítani hogyan kell normálisan szeretni.
F
Amikor elmondta mikor màr testi kapcsolatban is voltunk, en meg lazàn belementem(vele), lesz ami lesz alapon, ugy nem is érdekelt màs, es el is voltam vele a hétköznapokban lazàn, es akkor elmondta, hogy ö valojàban nem erre pàlyázik, ö a szivem akarja meghoditani, neki az kell es nem kevesebb ennél. A maxot akarja belölem.
Ekkor jött el az a pont hogy lehet Neki megnyilhatok mert érdemes arra es lehet ö nem fog visszaélni az èrzèseimmel es hagyhatom hogy áramoljanak az érzések is.
* szoval megfogott az a magabiztossàga hogy meg akar kapni es azon lesz rajta, hogy beleszeressek.mert neki ez a lényeg. Es ez a trofea.
Amikor meglàttam, hogy ö olyan kivételes ffi, akinek nem a szex a trofea.
*bocsi hogy igy külön irtam csak igy jut eszembe
Na es szoval ahogy teltek a napok hetek, egyszer volt olyan pont hogy odabujt közel a mellkasomhoz azt mondta maradjak csendben mert meg akarja hallgatni a szivem, aztàn meg sunyi mosollyal azt mondta hogy "hallom hogy szerelmes;)"
Talàn innenstöl szerettem belè, talàn ez volt a "pont"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!