Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt az a pillanat, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pillanat, amikor rájöttetek hogy szerelmesek vagytok? Mikor volt a "megvilágosodás"?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 23:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem attol lettem szerelmes hogy azt mondta. Ez egy hosszabb folyamat része volt. Csak gondolom a lepontozoknak nem megy àt.
2020. nov. 11. 08:00
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nincs ilyen “pillanat”, legalábbis ha csak egy pillanaton múlik, az általában csak fellángolás, illúzión alapuló, múlandó érzés.

Az igazi szerelmet akkor tapasztalom meg, amikor hosszabb ideig együtt vagyok valakivel és még akkor is boldog vagyok mellette, nem változtak az érzéseim.

2020. nov. 11. 08:31
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
12 de szerintem van olyan pont amikortol már nem csak azt lâtod hogy jo vele, hanem valahogy "belédvàg" az is, hogy Ő KELL neked.
2020. nov. 11. 08:35
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

*a neten van valahol egy cikk is, amikor ffiakat ketdeztek arrol mikor miert döntötted el hogy ö lesz a feleséged es megkèred?

Nagyon aranyosak a válaszok!!!

Vannak ilyen pontok hidd el.

2020. nov. 11. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Nagyjából akkor, amikor elkezdtem azon rágódni/szomorkodni, hogy elérhetetlen a számomra és soha nem lehetek vele.
2020. nov. 11. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Amikor ténylegesen elkezdett hiányozni napközben a lénye - nem feltétlenül csak az érintés, az intimitás meg a közös programok, hanem ő maga, a beszélgetések, csendben egymás mellett lenni, ilyenek.
2020. nov. 11. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
64%

Fél év után volt az első csókunk. Akkor tudtam, hogy szeretem, amikor megfogta a kezem, mert átmegyünk az utcán és sok az autó. Éreztem, ahogy végigfut rajtam a meleg és a biztonság és éreztem, hogy nagyon szeret engem. Aztán megcsókolt, ami a világ legfinomabbja volt. Utána egy hónappal szexeltünk először és közben elmondtuk egymásnak, hogy szerelmesek vagyunk.

5 éve volt és imádom!

2020. nov. 11. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Ez elég hülyén fog hangzani, de tényleg így igaz ahogy leírom. Konkrét pillanat volt. De nem megvilágosodásnak mondanám, hanem inkább akkor éreztem először, hogy ő kell nekem.

Egy hete tartott a rendezvény, amin megismerkedtünk, mikor egyik délután

nagyobb társasággal egy teaház felé mentünk. Nyár volt ugyan, de elég hűvös, nálam nem volt dzseki. Mondtam a barátnőmnek, hogy fázom. Tovább beszélgettünk, ő (a most már férjem) mondott valamit, de nem is figyeltem, csak azt láttam hogy elrohan. A barátnőm párja mondta, hogy visszafutott nekem dzsekiért. Akkor éreztem, hogy úristen, nekem ő kell, aki képes egy nyanvadt dzsekiért több utcányit futni csak azért hogy ne fázzak meg. A bökkenő az volt, hogy akkor még kapcsolatban élt, épp ezért megpróbáltam elengedni ezt az érzést, de nem sikerült. A rendezvényről hazatérve szakított az akkori barátnőjével és fél év múlva összejöttünk.

2020. nov. 11. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!