Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki pillanatok alatt képes szerelmes lenni és akár olyanba beleszeretni akibe lehet nem kellene?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, eddig 1 kapcsolatom volt, nem volt annyira hű de jó csak hát annyira vágyom a szerelemre, hogy nem tűnt fel, hogy lapos és évekig húztam.
Megismertem egy kicsit zűrös életű lányt és fülig szerelmes lettem belé nagyon hamar, de ő is belém szeretett, viszont csinál olyanokat amik nem tetszenek, pl ész nélküli durva bulizás, amitől kb gyomorgörcsöm van rengetegszer, aggódok érte, illetve rettegek, hogy egyszer rám un és pillanatok alatt talál mást. Sajnos csak ritkán tudunk találkozni ez a fő gond.
Van itt más is aki nagyon hamar fűbe fába bele tud szeretni aztán csak kínozza magát, mert szereti de mégis az adott szerelem kínozza és gyötri mégis csinálja mert szerelmes? Más hozzám hasonló hogyan kezeli az ilyen dolgokat?
#gyors szerelem
2017. szept. 24. 14:42
3/6 manó1235 válasza:
a szerelem egyenlő azzal hogy függsz a másiktól, áldás és átok is egyben
4/6 A kérdező kommentje:
Na és aki ilyen az szenvedett már ettől a dologtól, hogy beleszeretett és a rossz tulajdonságai mellett is szerette, és rossz is volt egyben.
2017. szept. 24. 18:07
6/6 A kérdező kommentje:
Én is, teljesen belebetegszem. Nagyon szeretem, de néha amiket csinál olyan gyomor görcsöt okoz. Teljesen drog szerű. Nélküle nem bírnám vele meg lassan épülök ke. Néha szállok a boldogságtól, néha földhöz vág.
2017. szept. 25. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!