Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlik a szerelem és a vágy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik a szerelem és a vágy?

Figyelt kérdés

Egyre gyakoribb ez az állítás. Őszintén én ezzel nem értek egyett. Kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik régóta vannak együtt.

Általában azoktól hallom ezt aki normalizálják az olyan kapcsolatokat ahol x idő elteltével nem kedveskednek a másiknak,nincs bók,randi,közös program,vagy ha nem figyel egyik a másikra. Vagy a gyerek miatt maradunk egyutt effektus hisz a szerelem elmulik stb stb. Mindennel megmagyarázzák. Én ezt úgy látom kell tenni ne múljon el,ha az ember akit szeretsz s dolgoztok ezen s tényleg passzoltok nem hiszem hogy pár év s csak lakótársak kell legyetek. Ha dolgoztok érte akkor el nem múlik. Ti higy látjátok,akik régóta vannak kapcsolatban? Saját story esetleg?

okt. 28. 17:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem igen.

Pláne akkor, ha még hosszantartó, súlyos anyagi problémák is vannak.

Amikor sem idő, sem pénz nincsen arra, hogy kedveskedjenek egymásnak, elmenjenek randizni, új élményekkel gazdagodni, kikapcsolódni, pihenni.

okt. 28. 17:15
 2/27 A kérdező kommentje:
De ha kedveskednek nem,s a kedves szó nem pénztől függ,ez kifogás szerintem. Semmibe nem kerül egy kis csoki reggel s egy cetli legyen szép napja. S főleg nem legalizálja a csúnyán beszélest a másikkal
okt. 28. 17:19
 3/27 anonim ***** válasza:
88%

#2 10 év után qrva kevés és qrva unalmas a kedves szó.Pláne, ha mint említettem nehéz az életük, állandóan dolgoznak, kimerültek és anyagi problémák is vannak.

Álomvilágban élsz.

okt. 28. 17:27
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

#2 A csoki pénzbe kerül, nem semmi.

Ilyen bugyuta f*szságoktól 10-20 év után nem leszel boldog, ez szart nem ér.

okt. 28. 17:29
 5/27 anonim ***** válasza:
71%

Én nem hiszek ebben a "dolgoztok rajt" elméletben.

Úgy gondolom hogy ahol igazi nagy szerelem, vonzalom van, az örökre megmarad. Kevés párnak adatik meg. Ami elmúlik erőltetni, dolgozni rajt felesleges, művi..

Nálunk pl nullára csökkent a szerelem a vágy a vonzalom, igaz részemről sajnos már az elején is csak kb olyan 60-70% volt sajnos. Hagyjuk hogy miért mentem hozzá mégis..

okt. 28. 17:48
 6/27 A kérdező kommentje:

Hát ha oriási pénz egy kis kedvesség tényleg nagy álom😅

Akkor 10 év után ne is mond ki szereted a másikat,jaj jaj. De koszonom a véleményed. S elfogadom,de ne fogjuk már rá arra ha nem figyelsz a másikra akkor mert elmult a tűz.

okt. 28. 18:05
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

Leírok valamit amiért szerintem kapni fogom, hogy őrült vagyok, vagy le lesz húzva a válaszom, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem lehet megtartani a szerelem érzését hátsó szándékokkal. A szerelem egy tiszta, nemes, őszinte, mély érzés. Nem lehet megfogni és nem lehet megtartani erővel.

Nincs olyasmi hogyha ti dolgoztok a kapcsolaton, bele adtok anyai-apait akkor majd életetek végéig szerelmesek lesztek egymásba, szeretni fogjátok egymást hiszen hátsó szándék vezérel - az, hogy szeressen a másik, veled maradjon.

Amikor valakit valaki tényleg nagyon szeret, őszintén saját magától megtesz érte akármit.

okt. 28. 18:06
 8/27 A kérdező kommentje:

5.

Ezzel teljesen egyet is értek,nem sok értelme mikor mar próbáltátok s nem megy. Akkor a rideg dolgozás semmi. Én csak arra értem mikor nem figyelnek a másikra az elején kedveskedtek aztán a 2 év múlva nem mert már elmúlt s ez a normális. Nem. Szerintem. Vagy nem az az ember van melletted vafy semmit nem teszel egy kapcoslatba.

okt. 28. 18:07
 9/27 A kérdező kommentje:
7. Ez is igaz,belulről kell jönnie,csak tudod ez mikor hallod azért hány olyan most nőkre kihegyezve hogy a f*szi nem figyel rá nincs bók,aztán ha megkérded a másik felet mondja hát ez már nem kell nem az elején vagyunk,elmult a szerelem. Lehet akkor sosem volt. Nem hinném ilyen normális kapcoslat. Igenis kell neha,tudod mi e kedvenc édessége megleped,vagy egy kaja,vagy egy takarítás akármi. Érezze fontos s nem csak van. Vagy a randik eltűnnek,mikor egyiknek semmi kedve,erre értem kell dolgozni. Okés fáradtsáf,x év után de akkor ne fogjuk erre ha nem teszünk bele semmit hogy hát csak elmúlt🤷‍♂️
okt. 28. 18:11
 10/27 anonim ***** válasza:
68%
18 éve együtt.Persze ,hogy elmúlik.Nyilvan átalakul szeretette ,de nincs langolas 😀Tisztelet szeretet.
okt. 28. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!