Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom?
Hú hát 18 évesen eléggé túlagyalod ezt az egészet!
Ha tetszik neked, akkor legyetek együtt. Aztán majd hozza az élet a többi dolgot.
#1 az emberekben jól tudok olvasni, az 100, hogy tetszem neki, plusz még a hülyének is egyértelmű lenne.
#2 tudom, túl agyalom szerintem is, de az életben nem éreztem senki iránt ilyet, és lehet nem is akarok, nem tudom. Plusz hát lánnyal is kipróbálnám, mielött mondjuk össze jönnék ezzel a sráccal, csak hát azt sem tudom hogy össze akarok e jönni vele. Lehet inkább hanyagolnom kéne még pár évig az ilyen kapcsolatokat, lehet nem vagyok kész még erre.
#4 idézem "lehet nem is szerelmes", mind1 is, köszönöm az eddigi válaszaidat, de ezzel a stílussal légyszíves ne írj több választ, legyen szép estéd!
#5 igen, ha ez legalább szerdáig nem tisztázódik a fejemben akkor az lesz, igazán kedves, és jószívű srác, nem akarom se becsapni se játszadozni az érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!