Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a volt főnököm?
Beleszerettem, viszonzatlanul, ő házas, már nem dolgozunk együtt de így sem tudom elfelejteni. Nem is látom őt, de mégis mindig eszembe jut. Tudom soha nem kellenék neki, ő csak kedves mindenkivel, ahogy vflem is az volt.
Próbálok ismerkedni is, de semmi sikerem.
Szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy a főnöködbe beleszeretni életkor függvénye-ugyanis qrvàra nem!!!...
Nekem is sikerült -a jelenlegibe.Nincs rajta semmi àldàs, ennek ellenére mégis.
Csak mert bàrmit tudsz irànyítani ezen a világon, kivéve az érzéseidet.
Utolsó válasz is hasznos,jókat írt a vàlaszadó,leszàmítva a komment elejét,azzal nem feltétlenül értek egyet.
Szerintem még úgy is, hogy teszed a dolgodat,adódhat olyan szituáció, hogy túl közel kerül hozzád valaki, akivel időd jelentős részét összezàrva töltöd.Oké, nem mindenhol van így,de például irodai környezetben sok a személyes kontaktus,mert elengedhetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!