Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakinek hetente, 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek hetente, 10 naponta írok smst valami kapcsán (pl.köszönet, vagy adni akarok valamit stb)azt hiheti az illető, hogy akarok tőle valamit? Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Semmilyen félreérthető dolgot nem írok, még mosoly jeleket sem teszek.

okt. 10. 18:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Passz,ennyiből nem lehet megállapítani. Mik az előzmények? Gondolom,hogy voltatok személyes kontaktban is,amiből már kiderülhetett számára,hogy akarsz-e tőle valamit,vagy sem.

De most akarsz,vagy nem akarsz? Mert ha ő mondjuk szeretne,nem ártana tisztázni.

okt. 10. 18:53
 2/14 A kérdező kommentje:

1:személyesen mindig visszafogottabb vagyok.

Ha csak az sms eket veszem, az nár gyanus, vagy attól még hogy sűrűn írok, még nem az?

okt. 10. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
te vagy a gls futár
okt. 10. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hetente üzenni nem sűrű.. írásban meg nem igazán van nagy tétje a dolgoknak. Ha szeretnél az illetotol valamit,akkor legközelebb valami utalást legalább tegyél már rá,hogy erdeklodsz is iránta,nem csak a semleges téma miatt írtál rá. El fogják vinni az orrod elől az illetőt,ha nem mersz lépni.
okt. 10. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Àltalàban így kezdődik a puhatolózàs a màsik felé, mennyire nyitott ràd-és egyébként nagyon is àtlàtszó! Szóval szerintem sejti,mire megy ki a jàték.Te időközönként keresed vele a kontaktust valamilyen ürüggyel,ő meg làtja ezt.Amondó vagyok,ha ő erre nem lép, élőben tegyél finoman lépéseket,a többi rajta àll.
okt. 10. 20:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Most nem világos, hogy ismerkedni szeretnél?

Mert akkor ne 10 naponta írj... Írj neki minden nap és hívd is el valahová.

okt. 10. 20:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Arra gondolhat, hogy azért írok, hogy eszébe juttassam, hogy hé, vagyok, hogy gobdoljon rám, hogy felkeltsem magamra a figyelmet?

Ag smseim egyébként nagyon illedelmesek, szépen fogalmazok, pl. Szeretném megkérdezni, ilyenek

okt. 10. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarna tőled valamit, akkor ja, valószínűleg bosszantja, hogy néha becsekkolsz, hogy ,,hé, vagyok".

Ha semleges irányodba, akkor meg pont hidegen hagyja.

Amúgy légyszi, elárulod, hogy ebben mi a jó neked? Most kell ő neked, vagy nem?

okt. 10. 21:04
 9/14 A kérdező kommentje:

8:kell nekem, de neki kellene lépnie.

Legalább így tudja, hogy gondolok rá. Abban is bízok, hogy mjvel ezek az smsek kedvesek, általában jól esnek az embereknek, neki is, és még jobban megkedvel majd.

okt. 10. 21:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát amikor nekem voltak ilyen "puhatolózások" akkor a következőket gondoltam:

- unatkozik, ezért írogat nekem

- még 10 másik nőnek is ugyanezt írja, aztán amelyik horogra akad

- töketlen, hogy normálisan elhívjon valahová

- maga se tudja, hogy mit akar

- szimplán kedves, érdeklődő

Ha van kölcsönös vonzalom, akkor az elég hamar ki szokott derülni, nem kell 10 naponta várakozni.

Mondjuk a fentiek akkor, ha te vagy a férfi.

Ha nő vagy, akkor sincs sok értelme ennek a 10 napos hahónak. Hidd el, ha kellesz neki, akkor jönni fog 1-2 flörtölősebb üzenet után is.

okt. 12. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!