Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol tartott a kapcsolatotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartott a kapcsolatotok a 3. hónapban? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Hányszor aludtatok együtt vagy találkoztatok egy héten?

Bemutattátok-e már egymást? Ha igen kiknek? Barátok, család?

Mondtátok-e már egymásnak, hogy szeretlek?

Volt-e ennyi idő alatt nézeteltérés, vita köztetek?

ma 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

Együtt éltünk már. A családommal nem beszélek, az övé nem érdekel, szóval nem.

Egy barátját ismerem személyesen, a többit látásból.

Ő mondta, én nem.

Nem volt vita.

ma 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hányszor aludtatok együtt vagy találkoztatok egy héten?

Egy héten kb 5 tali volt ebből 3-5 együtt alvás.

Bemutattátok-e már egymást? Ha igen kiknek? Barátok, család?

Nem, elég későn jött ez el, 5-6 hónap után.

Mondtátok-e már egymásnak, hogy szeretlek?

Igen🥰

Volt-e ennyi idő alatt nézeteltérés, vita köztetek?

Hát elég kicsi dolgok miatt csak, az első komolyabb veszekedés 10 hónap után volt.

ma 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont 3 hónap után mutattam be a szüleimnek. Egy ebédre hívtuk meg. Az apját hamarabb megismertem, mert találkoztunk a piacon és bemutatott. Aludni még nem maradtunk a másiknák, csak az 5ik hónap körül. Fél év után költöztünk össze (novemberben), karácsonykor volt az eljegyzés, márciusban esküvő.
ma 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A jelenlegi parommal kb a harmadik honapban koltoztunk ossze.

Elotte napi szinten randiztunk, mindketten egyetemre jartunk akkor, dolgoztunk, szoval keves idonk lett volna egymasra, igy a kirai osszekoltozes mellett dontottunk. Egyaltalan nem bantam meg. Azota evek teltek el, mar sajat lakasban elunk.

ma 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!