Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolat elején az első pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején az első pár hónapban, évben mennyi szex a "normális"? Kevés kapcsolatom volt így nincs annyi tapasztalatom evvel kapcsolatban.

Figyelt kérdés
Akikkel a mostani párom előtt voltam kb minden randin volt szex. Velük is kb egy héten 2x-3x találkoztam egy héten. A mostani párommal kb minden 2. vagy 3. randin van szex. Szerintetek az nem "kevés"? Ha egy héten kb 1x van csak szex. Azt mondta hogy volt hogy korábban 2-3 hétig is nem volt szex a párjával.. Neki így a normális, úgy látszik vagy nem tudom.
2023. febr. 27. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahányszor jólesik.
2023. febr. 27. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki annyi elég.
2023. febr. 27. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más. Van aki egy nap 3-4x szexel, van aki egy héten egyszer. Nekem is ez kevés lenne, de lehet neki elég. Legalább korán kiderül, nem hónapok, évek után... Sajnos így nem fogtok passzolni valószínűleg.
2023. febr. 27. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy normális, mert mindenkinek mások az igényei. Olyan van, hogy 2 olyan ember találkozik, akiknek ugyanannyi az igényük - ilyenkor vagy szakítanak, vagy a nagyobb "étkű" kompromisszumot köt (én voltam ilyen kapcsolatban, próbáltam kompromisszumot kötni, de annyira kielégítetlen voltam, hogy többek között ezért is történt meg a szakítás).
2023. febr. 27. 10:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Majdnem 2hónapja vagyunk együtt. Az a " baj " hogy hiányzik a "testiség ", a simogatás. Azt hittem, a férfiak gyakrabban akarnak szexelni..
2023. febr. 27. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5. Van aki igen és van aki nem.
2023. febr. 27. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekünk első hónapban minden találkozásnál 3-4 szex volt egy nap. 2 és fél éve vagyunk együtt, de most is vannak napok, amikor napi több is van, de van, hogy pár napig semmi.
2023. febr. 27. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Fiatal 40 ev alatti ferfiaknak azert a heti 6 lenne a minimum, 20-30 kozott meg napi 2 !
2023. febr. 27. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!