Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején az első pár hónapban, évben mennyi szex a "normális"? Kevés kapcsolatom volt így nincs annyi tapasztalatom evvel kapcsolatban.
Figyelt kérdés
Akikkel a mostani párom előtt voltam kb minden randin volt szex. Velük is kb egy héten 2x-3x találkoztam egy héten. A mostani párommal kb minden 2. vagy 3. randin van szex. Szerintetek az nem "kevés"? Ha egy héten kb 1x van csak szex. Azt mondta hogy volt hogy korábban 2-3 hétig is nem volt szex a párjával.. Neki így a normális, úgy látszik vagy nem tudom.2023. febr. 27. 10:18
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek más. Van aki egy nap 3-4x szexel, van aki egy héten egyszer. Nekem is ez kevés lenne, de lehet neki elég. Legalább korán kiderül, nem hónapok, évek után... Sajnos így nem fogtok passzolni valószínűleg.
4/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy normális, mert mindenkinek mások az igényei. Olyan van, hogy 2 olyan ember találkozik, akiknek ugyanannyi az igényük - ilyenkor vagy szakítanak, vagy a nagyobb "étkű" kompromisszumot köt (én voltam ilyen kapcsolatban, próbáltam kompromisszumot kötni, de annyira kielégítetlen voltam, hogy többek között ezért is történt meg a szakítás).
5/8 A kérdező kommentje:
Majdnem 2hónapja vagyunk együtt. Az a " baj " hogy hiányzik a "testiség ", a simogatás. Azt hittem, a férfiak gyakrabban akarnak szexelni..
2023. febr. 27. 10:56
6/8 anonim válasza:
5. Van aki igen és van aki nem.
7/8 anonim válasza:
Hát nekünk első hónapban minden találkozásnál 3-4 szex volt egy nap. 2 és fél éve vagyunk együtt, de most is vannak napok, amikor napi több is van, de van, hogy pár napig semmi.
8/8 anonim válasza:
Fiatal 40 ev alatti ferfiaknak azert a heti 6 lenne a minimum, 20-30 kozott meg napi 2 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!