Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotok elején az első pár hónapban a mindennapi életetek mennyire szólt csak a szexről?
Nem szólt mert messze laktunk egymástól.
Én tanultam, ő már dolgozott, nem volt hol és mikor.
Nyáron ismerkedtünk meg, akkor még csak petting volt, de elég sok, lényegében minden nála végződő randi jó része. Egyetem miatt ősszel csak hétvégenként tudtunk találkozni, ezért az az 1-2 nap mindig szexmaraton volt. Aztán télen több napot, hetet töltöttünk egyhuzamban együtt, majd tavasszal összeköltöztünk, és az együttélésnél nagyobb hangsúlyt kaptak a mindennapi dolgok, az összebújás, de legfőképp az egyéb programok. Persze szex ugyanúgy volt rendszeresen, de nem egész nap az ágyban voltunk. Akkor már a film kedvéért néztünk filmet :D
Igen, eleinte nem lehet betelni a másikkal, ez természetes. És a szex jó is marad, sőt, egyre jobban megismerjük egymást, összecsiszolódunk, de mellette már más is hangsúlyt kap. Eleinte izgalmas és új az egész, és a hormonok léteznek csak (agy? az mi?). Utána meg előjönnek a szeretet egyéb formái is jobban és a szex is a vad újdonság helyett szeretetnyelvvé, egymással törődéssé, közös örömszerzéssé alakult nálunk.
Szóval szerintem a szex(hez való hozzáállás) is átalakul, illetve nálunk az is szerepet játszott, hogy csak pár napunk volt pótolni az egész hetet, azért volt sűrűbb az együtt töltött idő arányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!