Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkedveltem,megsajnáltam,de nem akarok még sem belebonyolodni az egészben.Hogyan lépjek ki belőle?
Megismertem valakit,ami nagyon megtetszett első látásra.Nem gondoltam bele,hogy egy teljesen külön életmód az,amit élünk és szegény srác annyira nagyon szegény,hogy egy telefonra nincs pénze.Rossz emberekkel kell együtt éljen(alkoholostákkal,drogosokkal)akikkel dolgozik.Ő egyiket sem csinálja,és egy kis faluban lakik a családjával akik szintén nagyon szegények.Nem a megtanultabb emberek közé sorolnám,de még ez sem feltétlen probléma,csak a rossz társaság igazán,amibe beleszületett,meg nem tudom milyen jövőt lehetne vele elképzelni.Plusz nem is egy városban lakunk,csak most itt dolgozik.Belementem,mert annyira tetszett,össze is jöttünk (csók volt csak),de úgy érzem ennek így nincs jövője.
Hogyan lépjek ki belőle?mit mondjak neki hogy ne bántsam meg?
"ma 06:45"
De ha neked egy ilyen dilemmánál csak az irigység és a lenézés merülhet fel mint motiváció, érzelem, nos, akkor szerintem eléggé egy hullámhosszon lehetsz a sráccal, a kérdező biztos szívesen lepasszolja neked és az ő problémája is megoldva, te is jótékonykodhatsz, és a srác is megkapja amit akar talán, és mindenki boldog lesz. De vannak, akiknek ennél magasabb az érzelmi és/vagy értelmi intelligenciájuk, és ez a szint őket hosszútávon nem elégíti ki, nem tudnak együttműködni, és a srácnak csak komplexusa lenne emiatt is, amit vagy meghunyászkodással, vagy elnyomással, a másik lealacsonyításával tudna kezelni, hiszen intelligensebb nem lesz. Némi tájékozottságot lehet belégyűrni talán, de nem biztos, hogy olyan vevő lenne rá, ill. a kérdező is erre a szerepre vágyna igazán. Nem mondom, hogy nem lehet a másiktól tanulni, de egy kapcsolatban igenis fontos a kölcsönösség, még ha ezzel újat is mondtam. Ha a lány nem tud semmit tanulni a sráctól, akkor miért tudná igazán tisztelni?! Én mondtam, hogy pl. mert a környezete hatásának ellenére nincs szenvedélybetegsége, de mint kiderült, még ez sem igaz: úgy elveri a pénzét, hogy még egy ócska telefonra se futja. Akkor képzeld el, hogy mi lenne közös kasszán?!
Persze lehet, hogy nálad is ez a megszokott, és ezért nem tűnt fel, de nem mindenkinél.
ma 10:25
Ahogy téged olvaslak, ez természetesen nyilvánvaló. Te vagy az élő példája az állításodnak. Csak úgy szívtad a jótékony füstöt.
Amúgy erős a gyanúm, hogy szimpla troll vagy. Jót szórakoztam, most is jót nevetek, de szerintem már ne fokozzuk.
24# ne szólj be! Nem kértem , hogy kritizálj. Az olyan kis szarcsimókokat mint ami te is vagy, mert ismeretlenül kezelsz le ugye, na az olyanokat mint te az életben ugy oktatom ki, hogy cssk pislóg, hogy jé lehet levegőt is venni?
Nem kell lenézni senkit sem. Honnan tudod, hogy mire viszi majd? Tán látnok vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!