Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon akarok egy fiút és ez taszítja őt akkor hónapokkal később lehet változás?
Megszallottan akartam ot ez megijesztette eltaszitottam ot.
Nem is ismertuk egymast.
Honapokkal kesobb ha ujra beszelnenk, indulhatna tiszta lappal ez az egesz vagy ugyanugy taszitanam?
Egyebkent tetszettem neki es nagyon osszeillettunk ezekkel nem volt gond, csak velem.
Mi az , hogy megijesztette ? :D
Szerintem aki ilyet mond annak nem kell baratno csak szex. Azt meg most is megbeszelheted vele
“Megszallottan akartam ot ”
Nem csodálom, ha elriasztottad.
Nem hiszem, hogy ezek után nyitna.
nem tudsz elijeszteni igy egy ferfit sem akinek tetszel.
tehat
A. A te fejedben letezik a hulyeseg.
B. Nem tetszel neki.
Nem is ismered, de megszállottan akarod??? Bocs, de minden rendben a toronyban?
Amúgy meg attól függ... ha majd kanos lesz és búbolni akar mindegykit és szofisztikáltabban közelíted a témát akkor lehet elkap. Ha viszont átlát rajtad akkor kerülni fog. Bocsi, de az emberek nem szeretik a kettyósokat akik kullancs módra tapadnak az emberre.
6
Ne legyél már ilyen szigorú, a legtöbb embernek tetszik egy kis rajongás.
Ha nem lép át egy bizonyos határt, elég sokáig bolondítják így egymást emberek.
„ Egyebkent tetszettem neki es nagyon osszeillettunk ezekkel nem volt gond, csak velem.”
Bizonyára nagyon összeillettél volna vele 😀
Csak mondom, hogy az hogy kivel illesz össze, az nem a Kiskegyed magazin hátoldalán található leírásból derül ki, hanem akkor mikor együtt élsz valakivel pár hónapot. Ott derül ki hogy kivel illesz össze.
Az meg hogy kinek tetszel nem jelent semmit, rajtad kívül 10 másik lány is tetszik neki, 1 vagy a sok közül (ha valóban tetszel neki).
Pontosan mit csináltál, amitől megijedt?
Halkan megjegyzem, hogy aki tetszik, azzal engedékenyebbek vagyunk. Az is lehet nem vagy az esete, így mindent zajlatásként él át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!