Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Értékelitek-e azt, ha egy férfin lehet látni, hogy pozitív irányba változik?
Figyelt kérdés
Van, hogy ez imponáló nektek? Esetleg hosszabb ismeretség után meggondoljátok magatokat egy srácról, aki sokat változott?2022. dec. 29. 16:54
1/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogyha bizonyít valamit egy srác, akkor adtok-e neki esélyt, ha korábban nem adtatok.
2022. dec. 29. 16:55
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mi volt korábban vele a probléma...
Nem mindegy, hogy bántalmazó típus, és úgy ígér fűt-fát (saját tapasztalat)...
Vagy épp mennyire bántott meg, és mennyire maradt erős a bizalmi kötelék...
3/7 anonim válasza:
A pozitív változás becsülendő dolog, de az, hogy adnék-e neki esélyt, attól függ, hogy olyasmiben változott-e, ami az egyetlen / fő ok volt, amiért nem jöttem vele össze (most hozok egy sarkos példát... ha főleg igénytelenség miatt nem akartam vele összejönni, le fogom tojni, hogy jobb munkahelye lett vagy önkénteskedik egy állatmenhelyen szabadidejében egy számomra antipatikus hobbi helyett, ha ugyanolyan igénytelen maradt), ill. hogy tényleg változott-e, vagy látványosan csak tetteti a változást / direkt játssza az agyát azért, hogy a bugyimba jusson.
4/7 anonim válasza:
Ja igen, a másik meg, amit a 2. mondott (3. vagyok) - ha nagyon durva dolgokat követett el ellenem (fizikai agresszió, szexuális bántalmazás, nyílt megalázás), akár kapcsolatban voltunk, akár nem, nem is vagyok rá kíváncsi, hogy változott-e... ha meg úgy tűnik, igen, akkor sem bíznék bene 100%-osan, mert már egyszer nagyon megégettem magam vele.
5/7 anonim válasza:
Már más kérdéshez is írtam: nem vagyok "esélyadogató". Mondjuk azt is hozzátenném, hogy eszembe nem jutna senkit hamis reményekbe ringatni vagy lebegtetni - aka "hosszabb ismeretség": nálam ilyen sincs. Valaki vagy tetszik, vagy nem. És ha utóbbi, akkor többé nincs keresnivalója a közelemben.
6/7 anonim válasza:
99%-ban nem. Még nem volt rá példa, remélem már nem is lesz (remélem többé nem leszek szingli, hanem a jelenlegi párom mellett öregszem meg).
Hosszabb ismeretség az van, mert nem csak potenciális partnerekkel tartok fent ismerettséget.
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ha valakit elutasítottam, később meggondolnám magam.
Az szuper, hogy fejlődsz, de felesleges 1 adott nőre koncentrálnod, évek telhetnek el felesleges reménykedéssel, mással meg lehetnél boldog a jelenben, mert megfelelsz neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!