Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tényleg semmit nem érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg semmit nem érez?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben. 7-8 hónapja összejárunk. Jó vele minden. Állandóan keressük egymást. Órákat beszélünk telefonon, bent a munkahelyen. A szex életem legjobb szexe. (Az első hüvelyi orgazmusomat is vele éltem át 35 évesen!!) 41 éves. Rengeteg nő volt az életében. Ezt tudom, hiszen 8 éve együtt dolgozunk. Éveken keresztül fűzte a fejem, mikor nyáron összeroppantam, és elhívtam magamhoz (sose gondoltam volna, hogy valaha beengedem a lakásomba!!), fergeteges szex volt! Azóta is tart. Megegyeztünk, hogy kötöttségek nélkül! Semmi érzelem. De nyilván akivel együtt tölt az ember lánya napi 8 órát, majd utána folyamatos Messenger beszélgetés, telefonálás, érzelmeket vált ki (legalábbis belőlem kiváltotta). Egyik alkalommal megkérdezte tőlem, hogy szerelmes vagyok-e belé. Erre azt válaszoltam, hogy “ha tudnám, hogy nem csak egy ideiglenes megálló vagyok az életében, akkor igen, szerelmes lennék beléd”. Erre azt válaszolta, hogy “nem ideiglenes vagy, hanem A Megálló”. 41 éves. Rengeteg férfi kollégám van. Bevallom sokan udvarolnak nekem, amiket elmondok neki. Ma megkaptam tőle, hogy akkor mostmár majd ő is elkezdi újra fűzni a nők fejét, és megnézzük, hogy ez nekem, hogy fog esni. Mondtam neki, hogy én semmit nem akarok egyiktől sem. Elhívtak rengetegszer kávézni is, randira, vagy szimplán csak szexelni, de mindenre nemet mondtam (nem csak mióta tart köztünk ez a valami, hanem előtt is elutasítottam a kollégák közeledését!) Meg sem fordult a fejembe, hogy bárkinek igent mondanék. Ahogy hozott haza ma, megkérdeztem, hogy érez-e bármit irántam. Erre azt válaszolta, hogy “jól érzem magam veled, jó minden, de semmi érzelem nincs feléd”. Itt összetörtem. Hiszen minden jel arra mutatott, hogy igen, érez. Hazaért, és megint kezdte, hogy gyűlöli, hogy a kollégákkal beszélgetek, hogy jól érzem magam velük, ez az egész őt zavarja. De csináljam nyugodtan, majd visszaadja. Próbáltam megmagyarázni, hogy senki nem kell nekem, arról tényleg nem tehetek, hogy jóban vagyok a kollégáimmal, de távolságtartóbb leszek akkor velük. De ha ő nem őszinte velem, az érzéseit illetően, akkor tőlem mit vár el? Tudom, hogy nincs másik nő rajtam kívül az életében. Minden lépéséről beszámol, tényleg mindenről tudok. Előttem volt neki egyszerre 3-4, de ahogy ő mondta, “te vagy már csak! Nem kell más már”. Erre fel “nem érez semmit?” Ezt abszolút nem értem már. Valentin napra is meglepett egy szíves fehérarany!!! karkötővel. Mindennap meglep valamivel.

Hol csak egy csokival, hol komplett kaját hoz nekem be a céghez! Sőt! Főzött is már nekem többször is. Vajon tényleg nem érez semmit, vagy csak egyszerűen nem mer érezni? Vagy többet látok ebbe bele? Én nem vagyok féltékeny, ha csak szex van. (Voltam már ilyen kapcsolatban, letojtam, hogy a srác mit csinál, ha nem velem van).

ma 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezekkel vigyázni kell. Az a típus, aki halálosan szerelmes tud lenni egyszerre több nőbe.
ma 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Leforditom magyarra, nem érez semmi komolyat, jó veled lennie, szexelni, programozni meg lelki szemetesnek használni, ezekért meg is lep, mert nem akar kőbunkó lenni, de ennyi! Nem tervez veled, mert ha igen, nem megálló volnál, hanem végállomás. A kollégáidra persze féltékeny, nehogy mással is szexelj, de ha megtennéd, akkor majd erre ő azt fogja mondani, ha te megtetted, akkor ő is megteszi. Te most egy ideiglenes fix nő vagy, akivel jó összejárogatni, kényelmes, hogy nem kell hülyitenie más nőket, de elköteleződni nem fog soha, azt mondja, amit egy nő szeret hallani, de ne várj tőle közös jövőt!
ma 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez az a tipikus sztori szerintem,amikor magához édesget az illető,majd amikor nem számítasz rá,hátba szúr.

Nyilván azt szerette volna kifejezni,hogy bár bejössz neki és jó veled,de a vèr nem válik vízzè,tehát nem vesz komolyan.

A kötekedèsèvel pedig csak mentséget keres a szoknyavadàsz viselkedésére.

ma 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem bizik senkiben , extrem feltekrny ezert hasznalgatja csak a noket.. tudja magarol hogy sosem lesz kepes normalis kapcsolatra.,
ma 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Így első olvasatra ez egy ilyen manipulatív, kontrolláló fazon! Ha csak szexpajtik vagytok, akkor mi a fene köze van hozzá, hogy te kikkel beszélgetsz, meg akármit csinálsz a munkahelyen? Húzogatja előtted a mézesmadzagot, hogy teljesen függővé válj tőle és láthatólag azt is élvezi, hogy emiatt szenvedsz. Én nagyon gyorsan befejezném ezt a viszonyt a helyedben.
ma 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Huvelyi orgazmus persze .. olyan vastag neki mint az elefánté tán?
ma 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom fél az elköteleződéstől és a múltban történt valami megcsalás ami miatt nem bízik a nőkben. Nem akar igazi párkapcsolatot és érzelmeket átélni, mert retteg attól, hogy megint át kell élnie a szakítás élményét.

A féltékenységéből látszik, hogy nem feltétlen bízik benned, ez lehet önbizalomhiány de lehet jó emberismeret is.

Nem gondolom, hogy ennek a kapcsolatnak a szexen kívül bármilyen értelme lenne, a férfi csak annyi energiát rak bele a kapcsolatba ami a fenntartásához feltétlen szükséges, fejlődni nem fog.

Nem értek azzal egyet, hogy feltétlen szoknyapecér lenne, ha tényleg ez motiválná akkor több vasat is tartana egyszerre a tűzbe és nem próbálna kontrollálni. Lehet hogy tagadja, de legbelül igenis kötődik hozzád kérdező, de azért nem akarja ezt kimutatni, hogy ne tűnjön gyengének és befolyásolhatónak.

Komoly pénzben fogadnék arra, hogy a múltjában volt egy nő akit nagyon szeretett és átdobta a palánkon és ezért nem bízik a nőkben. bebiztosítja magát arra az esetre ha ez még egyszer megtörténne, akkor könnyebben átvészelje.

ma 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
7- és mi a garancia arra, hogy nem tart több vasat a tűzben? Mondani bármit lehet.
ma 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
#7, saját tapasztalatból beszélsz, férfi oldalról?
ma 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ő tényleg nem fog tudni elköteleződni. Mindig ott lesz a kísértés, vagy azért, mert jön egy új kollegina, a friss hús, vagy mert szimplán érzelmileg fejletlen. Valószínűleg súlyos önértékelési problémái vannak, azért ilyen bizalmatlan, féltékeny, vagy tényleg eleve birtokló típus. Bár azt nem tudjuk, nálad miben merül ki a flört. Kölcsönösen adjátok a lovat egymás alá, szóval... Nem csodalkozom. Mintha te sem mernél elköteleződni.
ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!