Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fontos az hogy hány éves vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos az hogy hány éves vagy és a tapasztalat?

Figyelt kérdés

Igen 24 éves férfi vagyok,ha beszélgetünk baráti társaságokban mindig megkapom ha nem volt hosszú 4-5 éves kapcsolatod hiába mondod te máshogy csinálnád s kedveskednél 2 év után is a párodnak úgyis beleunsz s nem lehetsz szerelmes mint az elejen,ők is így gondolták aztán beleuntak a kedveskedesbe s nincsenek már közös randik csak megvannak.

Miért hiszi azt mindenki ez a normális? Csak azért nem gondolhatom másképp mert 24 éves vagyok s nem 30?

Hosszú kapcsolatban elők,nálatok hogy van? Nem kell kedveskedni a másiknak? Aki hosszú idő után is szerelemmel kedveskedik,meglepik minden nem meszokas az hazudik?

ma 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az kor és a tapasztalat számít, hanem, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, és évek múlva is legyenek közös programok, akár apróbb ajándékok is! Bármi, csak ne az legyen, hogy éltek egymás mellett, mert abba pusztul bele sok kapcsolat.
ma 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a felek abbahagyják az egymással való törődést, kedveskedést, ahogy te írtad, akkor menthetetlenül meg fog romlani a kapcsolat.
ma 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem győzni kell a másikon mindenféle érzelmi manipulációval vagy megvenni őt ajándékokkal, kedveskedéssel..., hanem érteni, hogy ha jól érzi magát melletted, akkor fogod te is jól érezni magad. Hogy minek örül, mire van szüksége, ahhoz pedig ismerni kell. Ami nem egy kipipálható dolog, mert folyton változtok, így állandó kommunikációt, közös élményeket jetente. Sok pár ott rontja el, hogy azt adja a másiknak, amit ő szeretne kapni tőle vagy amire szerinte a "nők" vagy "férfiak" vágynak. És közben nem is figyel arra, ki az, aki mellette van.
ma 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi több éve vagyunk együtt és napi szinten veszünk a másiknak apró dolgokat.
ma 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert kapcsolatfüggők az ismerőseid, valószínűleg eleve sem voltak oda a másikért már eleve sem, de erre még rátett az idő. Bár hozzáteszem 2 év elég rövid idő, ha már akkor megunsz valakit régen rossz. Ezt meg eleve nem szeretem, amikor kirekesztenek egy témából, véleményed csak lehet, meg már van egy világnézeted van tapasztalatod. Nem mindent kell átélni szerintem, hogy tudd valami jó vagy épp ellenkezőleg. 30 fölött meg sok emberben van már egy félelem, hogy egyedül marad, tehát inkább egy langyos víz kapcsolat, mintsem hogy egyedül éljen. Én kívánom, sose legyél olyan mint ők, mert eléggé megtudsz rekedni egy ilyen kapcsolatban, ha eleve picit labilis vagy.
ma 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Most tényleg egy ostoba életképtelennek kell elmagyarázni az életet? Úgysem fogod fel!

Én 18 éves koromtól 5 éves komoly kapcsolatban voltam. Szóval nekünk nincs miről beszélnünk!

ma 10:57
 7/8 A kérdező kommentje:

6os

Remélem irónia mert ha az annak tényleg jó :))

ma 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
6os Tank Aranka összejött Bunkó Bélával és nagyon büszke magára. Övék a világ! 😂😂😂
ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!