Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés terén a nőknek mi a fontos? Mi az értékrendjük? Fiu vagyok. (tapasztalatom lent olvashato)
Azt, hogy a külsőségre mennek a nők.Először is,megfelelő magas légy, 180-190cm között. EZ AZ ALAPKÖVETELMÉNY!!! Ha pl. 160cm vagy jobb ha kútba ugrasz! Jobban jársz!
Ha megfelelő magas vagy, 80%-ban nyert ügyed van! Légy ez mellett lehetőleg kisportolt és a mai divatos, körszakállas macsó arcod van, ez nagyon bejön nekik.
Legyen rajtad divatos,jól álló menő cucc,farmer,..stb. Még tetkó is lehet a karodon,ettől még férfiasabbnak gondol a női logika és ha mindez megvan, bátran próbálkozhatsz!
Higyjétek el,aki így néz ki,azokra a nők szeme felcsillan...esélyt adnak neki és a többi már jöhet magától.
Még valami. Ez a sablonos felszínes szöveg,amit a nők mondanak láttatlanba,hogy: Jajj, legyen a fiu állhatatos,rendes,odaadó....blablabla...stb,ez marhaság!
Majd igen,...esetleg ha átmész az első külső filteren,amit leírtam az elején,a 185cm-től kezdve,akkor akkor megnézik a belső tulajdonságaidat is (VAGY NEM),így döntenek a nők a külsőség alapján,ez a fontos nekik,ez az értékrendjük!!
Ezért van ez a sok válás Magyarországon!
minek teszel fel kérdést, ha előre gyártott elméletedet akarod csak igazolni?:D
najó, leírom a mi sztorinkat.
egyikünk sem topmodell. én egy szép arcú, testre kissé duci lány vagyok, nem kékbálna, de mínusz tíz-tizenöt kilóval lennék "jó nő". 25 vagyok. a párom 38, nem pénzes, albiban lakik, szociálisan sem túl aktív, mondjuk én sem. két különc kis emberke vagyunk akik tök jól egymásra találtak, ugyanazokat a zenéket szeretjük, ugyanolyan elcseszettül romantikus lelkületűek vagyunk, és tök jól inspiráljuk egymást, én már pl. 7-8 kilót fogytam, sokkal szebben öltözködöm, mert ő folyton bókol, és ez egy önerősítő kör, szeretnék tetszeni neki (meg persze magamnak, de mint olyan lány, akinek nem volt mindennapos hogy megnézik, bókolnak neki, stb stb, ez tökre megdobja az önbizalmam) és lassan már azt veszem észre mások is megnéznek, bár lereagálni még nem tudom :D
szóval a lényeg hogy ahelyett, hogy a sgged csapnosnád a földhöz és szar trollkérdéseket irogatnál gyakorira, kezd el a valóságban szétnézni, és észrevenni a halandó embereket:D
Biztosíthatlak, hogy a férfiakat is akkor érdekli a belső, ha a külső megvan.
Mégis ki akar egy neki nem tetszővel összejönni?
"Ha megfelelő magas vagy, 80%-ban nyert ügyed van! "
Tévedés.
Vannak felszínes emberek, akik csak villogni akarnak a barátjukkal. Amúgy nagyon villogni talán leginkább egy határozott, harsány, nagyon barátságos, és eléggé magas pasival lehet feltűnni, kitűnni. Szal egy olyan nagyszájú, de mondjuk akár vicces, vagy akár komoly; akár beképzelt, akár nem , ilyen "laza csávóval", talán azzal tudják a legjobban észrevétetni magukat, ha ilyennel mászkálnak. Meg még tőlük akár lehet olyan nő, aki úgy van a pasikkal, hogy akár bunkó is lehet, meg esetlegesen beképzelt, csak legyen már valaki. (Itt meg picit zárójelbe tenném az önbizalomhiányt, ha neki már pl bárki jó, csak legyen valaki; még esetleg az igényeit, elképzeléseit is képes lejjebb adni, és még olyannal is , aki amúgy lehet, hogy be se jön neki. Ide még ide ehhez a bekezdéshez is ideraknám esetlegesen a pénzt; meg van még egy régi ilyen romantikus-drámás sorozat; és annak a kezdetén az épp házasodni készülő csaj azt mondja az uncsitesójának, hogy minek neki szerelem, az nem kell, mert az fájdalmat okoz. Az elég neki, hogy a pasi akivel házasodni fog, belé van bolondulva, de neki nem kell szerelem, merthogy megnyomoríthatja, meg elveheti az eszét, a józan belátását; meg ilyenek -nemtom pontosan, hogy mondja a csaj, de valami ilyet mondott benne; ja meg amúgy azt talán így nem mondta, hogy elég neki, hogy a pasi szereti; de meg lett említve, hogy a pasiról meg totál úgy tudja, hogy belé van zúgva. Mármint a csaj mondta, hogy a pasi belé van zúgva , tehát a csaj azt tudja a pasiról [amúgy rosszulXD], hogy szerelmes őbelé. :))
Vannak akik a pénzes pasikra hajtanak, vagy azért, mert akkor éreznék magukat anyagi biztonságban (pénzügyi, tehát jut elegendő minden szükségletre étel, ital, számlák, stb); és vannak , akiknek meg direkt azért kell gazdag pasi, mert amúgy az ember alapból totál nem érdekli őket, szal ez is picit felszínes; na szóval viszont tud venni nekik szép új kabátot, szép új csizmát, amikor ők (ezek a nők) kitalálják maguknak, tehát itt ilyenkor a szeretet, az érzelmi kötődés nem fontos náluk.
Van akinek meg pl az a fontos, hogy a másik legyen jószívű, kedves, érzelmes, empatikus is, meg ilyenek. Ja és ezen belül még van, akinek számít, hogy mennyire jóképű (tehát a csajnak mennyire az esete) az illető, meg vannak, akiknek nem; meg vannak, akiknek számít a testalkat, vannak , akiknek nem. Én ezt is így külön választanám, hogy arc és testalkat külön. Pl valaki szereti, ha szépek a másiknak az arcvonásai, de mondjuk ha bizonyos mértékkel 'kövér', akkor nem zavarja. Valakik meg mondjuk kimondottan az izmosra mennek.
Hát ez jó 😂
Azt lehagytad, hogy pénze is legyen meg menő autója...
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!