Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire fontos a pénz? 32/F
középsuliban nem voltam gazdag, és havcerjaim már szexeltek. tökre éreztem a csajokon, hogy lenéznek, mivel faterom annak idején trabival járt. pedig nem voltunk éhezők vagy valami, hanem csak simán olyanok, akik hóról hóra élnek.
Ennyire számít a nőknek a pénz?
Középsuliban baromira nem a szüleid pénzétől függ az, hogy szexelsz-e, hanem szinte csak és kizárólag a kinézetedtől. Ott még majdnem 100%-ban csak az számít.
Később egyre fontosabbak lesznek az anyagiak, de nem minden nőnek.
És azt honnan a péniszből tudták, hogy milyen kocsija van faterodnak? Mi se tudtuk senkiről: ugyanazzal a szutyok Ikarus busszal jártunk be suliba.
Viszont az ilyen irigy, rosszindulatú embereket már akkor is elkerültük.
mi összefüggés van a faterod Trabantja és aközött, hogy téged mellőztek a szexből a lányok?
Most már a trabant is hibás?
Apukádnak trabantja volt, aki gondolom Anyukáddal csinált ezt + azt hogy te megszülethess és lehet akkor még trabantja se volt....a trabant nem tehet semmiről! :-)
Nekem fontos, hogy nekem legyen. Meg a páromnak annyi, hogy meg tudjon normálisan élni, és ne tőlem kérjen.
Nálunk pont menők voltunk, mert Trabink volt, senkinek nem volt autója. (Pest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!