Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy egy idő után találkoztatok az exetekkel, aki annyira megváltozott (elsősorban a külsejére értem, de akár belsőleg is), hogy újra vonzónak kezdtétek látni? Mi lett ebből?
Figyelt kérdés
Teszem azt, a szakítás után néhány hónappal újra találkoznak és a férfi addigra pont úgy kigyúrta magát, ahogyan amúgy a másik félnek az ideálja. Illetve belsőleg is történt változás, mert a korábban problémásnak tűnő területek (pl. kommunikáció, közös érdeklődés) is sokat javult.2023. okt. 29. 14:18
2/3 anonim válasza:
Persze, többször is, szoktam szebbnek látni az exeimet, de ettől nem lesznek automatikusan vonzóbbak is. Ha azért szakítok, mert nem vonzódom hozzá, nézhet ki akárhogy, a vonzalom nem(csak) külsőtől függ.. Szóval ja, volt már hogy valaki jobban nézett ki a szakításunk után, úgy öltözött fel, ahogy tudta hogy tetszeni fog, és szépnek, sármosnak is láttam, hogy hű, ez az exem, de jól néz ki.. itt ki is merült a dolog, mert "nem véletlen az exem". Max jobban éreztem magam tőle, hogy ilyen szép exem van és én dobtam őt és nekem még így sem kell, pedig tudom mennyi csajnak kéne.
3/3 anonim válasza:
Az enyémek inkább rondábbak lettek.
Mondjuk én fura vagyok, mert pont a kapcsolat alatt néztek ki úgy, ahogy nekem tetszik, ez volt az egyik oka, hogy összejöttem velük.😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!