Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam életem szerelmét,de családom van mit tegyek?
43/F
Figyelt kérdés
Kint élek németországban 4 hónapja kaptam itt egy álláslehetőséget.A Feleségem és a lányom otthon maradtak.Úgy volt hogy kijövök dolgozni és ők otthon maradnak.Csak 2-3 évről lett volna szó.A feleségemmel ezt megbeszéltük,hogy összespórolok annyi pénzt,hogy legyen pénzünk a házfelújításra és még hozzáépíteni.Kb 1-2 havonta tudok hazajárni eddig 3x voltam otthon.A lányunk 15 éves.Amikor elkezdtem itt dolgozni már első nap úgy éreztem mintha beleszerettem volna a kolléganőmbe.Próbáltam ezt elnyomni magamban.Gyakran beszéltem a feleségemmel amikor hazamentem mindig szeretkeztünk.De ott volt bennem ez az érzés.Soha nem éreztem ilyet.Amikor beszélgettem a kolléganőmmel csak a gyönyörű mosolyát és a szemeit néztem.Úgy éreztem nem voltam még ennyire szerelmes.Ez az érzés napról napra erősödött.A feleségemből pedig kiszerettem.Nem volt már olyan jó a házasságunk évek óta,de megvolt a kölcsönös szeretet és tisztelet.A kolléganőmmel minden nap együtt ebédeltem sokszor beszélgettünk egy kicsit lelkiztünk is.chateltünk semmi olyanról nem beszéltünk csak általános dolgokról.Van köztünk egy erős szexuális feszültség is gyakran tett szexuális utalásokat.Már ott tartottam hogy a Facebook-os és Instagrammos képeire maszturbáltam.Gyakran felállt a közelében és ezt észrevette.Az egyik haverom aki már kint él régebb óta németországban,ő segített kimenni ott dolgozik ő is.Elhívott a születésnapi bulijára most hétvégén és a kolléganőnket is meghívta még még 3 munkatársunkat.A szülinapján iszogattunk beszélgettünk stb... A koléganőm taxival jött mert ő ivott is.Én autóval mert én nem akartam inni.Megkérdezte hogy nincs-e kedvem hazadobni,mert nem akar taxizni.Mondtam hogy persze.Az autóban nézett engem a gyönyörű szemeivel és úgy éreztem hogy már nem bírok magammal.Amikor megálltunk nem szállt ki hanem hirtelen lesmárolt.Én pár másodpercig tiltakoztam de ahogy csókolt az csodás volt még az egész helyzet is.Nem bírtam tovább magamhoz húztam és csókolóztunk.Csodás volt csak még jobban beleszerettem.Fel is hívott magához hogy menjek fel.Megmondtam hogy nem szeretnék mivel ott a családom.Megkérdezte hogy szeretem-e én igent mondtam.Mi mást is mondhattam volna neki.Ő is elmondta hogy szeret.Ilyen boldognak még soha nem éreztem magam.De elmondtam neki hogy soha nem csalnám meg a feleségem,de szeretem őt.Így először mindent elmondok a feleségemnek és utána történhet köztünk bármi.Persze belement.Én nem tudnám megcsalni a gyerekem anyját akivel együtt voltam 18 évig.De soha nem voltam szerelmes még ennyire.Nem tudom hogy a kislányom hogy reagálna hogy nem az anyját szeretem már.A feleségem sem tudom mit mondana.Ezt már többször átgondoltam mi lessz ezek után.A házban természetesen ott lakhatnak majd,nem fogom őket kirakni meg eladatni a közös házunkat.Még is csak a lányomról és a jelenlegi feleségemről van szó.Neki is benne volt a munkája csakúgy mint nekem.Jövőhéten megyek haza addig még sok mindent át kell gondolnom,de az biztos hogy ezt a nőt szeretem és le akarom majd vele élni az életem.Életemben nem találkoztam olyan nővel mint ő.Vagány merész gyönyörű és határozott jellem.Nem egy tipikus szende barátságos nő.És a személyisége is elragadó.Egyszerűen nem lehetett nem belészeretni.A lányomat ismerve nagyon haragudni fog rám és gyűlölni fogja a nőt aki miatt el akarom hagyni az anyját.Hogy csináljam,hogy magyarázzam el ezt neki?Vajon gyűlölni fog érte?Ezek a legnagyobb félelmeim.Ezt egy tinilány vajon megfogja érteni?
Ez a kérdés olyan általános iskolai fogalmazásnak tűnik.
okt. 3. 07:33
52/75 anonim válasza:
#49 igen, de ebben az esetben nem mondja a kérdező hogy amúgy otthon bármi baj lenne a feleségével. Nem írt róla semmi rosszat, nem írta hogy nem szeretné, azért ment ki külföldre mert terveik voltak.
És ahogy az 50es írja egyszerűen csak alább hagyott a szenvedély, mint minden hosszú kapcsolatban. De jött az új pna amit jó lenne megdugni, mert új és érdekes. Amég őt nem ismerte esze ágában sem volt elválni. Ez az ami miatt többen is óva intik.
okt. 3. 08:02
53/75 anonim válasza:
52. Mondjuk amelyik férfi nem tesz a kapcsolatért, mit vár? Higy a nő majd ráugrik a farkára csak úgy? Na jó..
okt. 3. 11:18
54/75 anonim válasza:
#53 ebbe inkább ne menjünk bele hogy ki mit tesz a kapcsolatért mert nem ismerjük sem a kérdezőt, sem a feleségét. Sem a kapcsolatukat.
Én nem arra céloztam hogy valaki nem tesz eleget a kapcsolatban, egyszerűen van ilyen mikor 20 éve együtt vagytok, nincs a másikkal semmi baj, még lehet hogy van elegendő szex is, szereted is, de aztán megismersz valakit és folyamatosan azon jár az agyad hogy milyen lenne vele.
Ez nem azért van mert a házasságod szár, hanem csak egyszerűen kellene a változatosság. De értelmes ember ezt ilyenkor felismeri és nem könyveli el szerelemnek, csak egy fellangolasnak. Uralkodik a nemi szervén és megy tovább az élet.
Na a kérdezőben nem otlott fel ez a felismerés.
okt. 3. 12:16
55/75 anonim válasza:
Elég sokan, férfiak és nők egyaránt hajlamosak elfelejteni, hogy egy kapcsolat fenntartásáért bizony tenni, sokszor küzdeni kell. Ez abból is kiviláglik, hogy a legkülönbözőbb párkapcsolati problémákra csuklóból írják, hogy "csald meg, költözz el, válj el!". Teszik ezt úgy, hogy egy 5 soros leírás alapján érzik elegendően tájékozottnak magukat arra, hogy tanácsaikat osztogassák. Azt igen ritkán kérdezik csak meg, hogy mit próbáltatok megtenni a kapcsolatotok rendezése érdekében, vagy ezt és ezt próbáljátok meg, hátha sikerül megoldani a problémát.
A legtöbben mindig a könnyebb megoldás felé hajlanak, akár a tanácsadásról, akár a saját kapcsolatukról van szó. Csakhpgy olcsó húsnak híg a leve.
F41
okt. 3. 12:28
56/75 anonim válasza:
55. Tű pontos megfogalmazás.
okt. 3. 12:35
57/75 anonim válasza:
Majd elmúlik!
okt. 3. 12:53
58/75 anonim válasza:
Ez csak fellángolás, én nem dobnám el a családot ezért, hisz nem volt köztetek probléma, legalábbis nem írtad, csak annyit, már nincs az a nagy szerelem, csak szeretet. De kérdem én, közel 20 év után ez többnyire így van a házasságokban, függetlenül attól, sokan mondják, oh nálunk még ugyanúgy tombol, mint az elején. Szépen felejtsd el ezt a nőcskét, negyvenes létedre pedig hogy hiheted el a nőnek, hogy szeret, mikor még konkrétan együtt sem vagytok? Nevetséges. Gondolj bele, ha mégse jön össze a terved az új nővel, mi lesz veled? Visszakönyörgöd majd magad a gyerekre hivatkozva? Mikor hazamész, bújj össze a feleségeddel, aztán remélhetőleg kijózanodsz!
okt. 3. 13:28
59/75 anonim válasza:
#55 igen, csak itt a kérdező kvázi már eldontotte hogy a válás a megoldás. Az asszonynak esélye sincs változtatni ha nem is tudja hogy probléma van.
Ehhez két ember kell.
okt. 3. 14:35
60/75 anonim válasza:
Tipikus. Nem bírtál a véreddel. Minden pasi ezt csinálja, aki kimegy feleség nélkül. Pár hónap és sírva könyörgöd vissza magad, de már késő lesz. Alja ember vagy. Szegény asszony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!