Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már így?

Figyelt kérdés
Elég szemét dolog ilyet csinálni tudom. Van egy lány aki iránt többet érzek,de nem lehet ebből semmi, mivel korábban próbálkoztam nagyon finoman,de kitért. Így én sokat szenvedtem emiatt,és megpróbáltam elfelejteni, távol tartani magamtól. Elkezdtem bántóan viselkedni vele. Bunkó voltam, lelkileg gyötörtem, degradáltam, elutasítóan viselkedtem vele. Nem beszélgettem vele, hiába próbált folyton kommunikálni. Közben sohasem kérdezte meg tőlem, hogy miért nem állok vele szóba, csak próbált volna úgy csinálni, mintha mi sem történt volna. Aztán emiatt is haragudtam rá, hogy meg sem kérdi mi baj. A rengeteg bántásom ellenére folyamatosan próbál nyitni felém,de elutasító vagyok. Volt, hogy konkrétan elküldtem a csába,és mégis jött... Tudom nagyon aljas dolog ez. De nagyon muszáj vagyok megvédeni magam tőle. Ti voltatok már így?
szept. 24. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valahol megértem a kerdezőt csak ezt a fajta viselkedését nem. Egyértelműen le kell tisztazni a dolgokat és akkor nincs ez. Engem is zavarna ha ekoptatnanak de utána meg "teperne" a csaj.

Egy kivétel volt nalam amikor már a próbálkozasom előtt baratok voltunk de akkor is meg kellett beszélni a dolgot.

szept. 25. 07:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Még sem adja ki az útját teljesen mert nem menne a NŐ ha nem érez semmit sem.

Ha nem kell, mond ezt neki! Ha adsz olyan jelnzést, de lehetséges a kettőtök közti dolog menni fog azért mert kitartó és ezzel is megmutaja azt, hogy érzesei vannak feléd.

szept. 25. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Tudod, mikor állnék szóba veled a csaj helyében, azok után, ha elmesélnéd, hogy amúgy bejöttem neked, de gyáva voltál közölni az érzéseidet, helyette "finoman" jeleztél valamit, amit lehet, hogy eleve csak te értettél, én meg nem, mert mondjuk az nekem nem is jel volt, csak szimpla kedvesség, ami két ember között alap lenne, erre besértődsz és nekiállsz alázni meg bántani???... Tényleg, mint egy nagyra nőtt óvodás. Hát még mit nem, tuti, hogy csak azért kedves veled még mindig a csaj, mert felül tudott emelkedni az idiótaságodon és az értelmetlen parasztságodon és ennek ellenére próbál veled egy valamirevaló emberi kapcsolatot fenntartani. Gondolom, kollégák vagytok. Pont olyan idióta lehetsz, mint a főnököm...
szept. 25. 23:20
 14/16 A kérdező kommentje:
13#🖕🖕🖕😊
szept. 26. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Most mondok valamit,ha gàz vagyok,ha nem:én nő létemre is közölni szoktam a szàndékaimat adott férfivel,mert az egyenes beszéd híve vagyok.Visszafelé ugyanezt vàrom el.Plàne,ha totàl bejön az illető.☺️

Nem szép dolog a jàtszma, plusz a végén mindig szívàs van...

szept. 26. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen. Nem jó így élni és tapasztalom, hogy már nem is fogok tudni rajta változtatni mert a védekezéseim miatt ki is alakult egy olyan felállása ami azt takarja, hogy életem végéig így egyedül is maradok ez miatt. Félek a másik ember viselkedésétől. Nem értem a tetteit sem. Nem tudok úgy hozzá érni ahogy kell egy partnerhez. Se megölelni, szeretkezni, aludni , vele lenni sem csak úgy. Kínná vált. 😔
szept. 27. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!