Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok ilyen helyzetben? Megismertek egy férfit,az elejétől kezdve olyan mintha már ezer éve ismernétek egymást. eltelik pár hét/hónap, összegabalyodtok, TÖKÉLETES minden. Egymást nézve kiráz a hideg. Tudjàtok, amikor nektek van valaki teremtve....

Figyelt kérdés
Mintha lett volna már közötök egymáshoz régen... Aztán már majdnem kapcsolat van belőle,de te megijedsz és visszalépsz mert annyit csalódtál már és nem vagy jól, meg amugy is egy nőcsábásznak tűnik, és az ő életvitele nem illik bele a tiedbe. Majd nagyon bunkón lekoptatod. Jó pár hónap eltelt,de te még mindig rá gondolsz. Minden nap veled van gondolatban. Bocsánatot kérsz, de ő nem bízik már benned azután amiket mondtál neki. Azt hiszem ő túl lépett. Tippek, hogy felejtsek? ☹️

szept. 19. 16:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Te bunkón lekoptatod, ennyi. Én se adnék még egy esélyt.
szept. 19. 16:43
 2/20 A kérdező kommentje:
Ő csak egóból nem ad még egy esélyt. Amugy még reagálgatott a dolgaimra pár hete, párszor rám is írt, de vmi butaságot. Tehát tesz egy lépést felém, majd vissza. 🤦🏽‍♀️
szept. 19. 16:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha bunkón lekoptattad akkor így jártál
szept. 19. 16:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt jó ötlet bunkónak lenni.

Ezt valahogy tudasd vele.

Mi bajod lehet?

szept. 19. 20:28
 5/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem,tizenhàrom évesen sem tettem volna ilyesmit... Szerintem ez tök gyerekes.

Jó lecke volt, hogy ne jàtszadozz senki érzéseivel.

szept. 19. 21:25
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Ha te lemondtál róla a félelmeid miatt az a te döntésed. Ennek fényében ő is lemondott rólad, amin nem csodálkozom. El kell fogadnod, hogy ezt elszúrtad, és tanulj belőle. Ha legközelebb lesz ilyen esélyed másnál, élj vele.

Mi egyébként így éreztünk mikor megismertük egymást a párommal, kezdetektől az összetartozás érzése, erős intenzív érzelmek, fél év után eljegyzés, 1 évre rá össze is házasostunk:). Most már 14 éve vagyuk együtt.

Én is rettegtem kinyitni a szívemet, mert sokat csalódtam előtte, de tudtam, hogy a saját félelmeimet nem vetíthetem ki rà, nem érdemli meg, esélyt kell adnom neki és magamnak, mert ő nem azok akik megbántottak, és akikben csalódtam. És én is megérdemlem a boldogságot ami mellette várhat rám.

szept. 21. 13:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt nálam is rá példa amikor a csajszi lekoptatott majd megbánta...Csak van bennünk(férfiakban)büszkeség.Ha egyszer valaki elküld nem fogunk ugyan oda visszamenni...Az,hogy csalódtál nem jelenti azt,hogy minden férfi egyforma...Máskor ne vágj bele valamibe,ha nem vagy felkészülve a kapcsolatra.Mert megbánthatsz valakit,és lehet az is,hogy olyan embert zavartál el magadtól aki melletted maradt volna.
szept. 21. 15:29
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer voltam bunko olyannal akiert odavoltam. Nagyon banom de akkor az kellett,mert egy nagyon jó poziciót akart visszamondani hogy mellettem maradjon. Többet jobbat erdemelt nálam minden tekintetben nem hagyhattam hogy a jövöjét tönkretegye miattam. Mesének tünik de nem az. én akkor még sehol nem voltam mikor ő karriert kezdett epíteni. Szerintem mindennek megvan az oka. Fogadd el hogy vannak női megérzések amik miatt ugy viselkedünk ahogy. Akkor az kellett. Lehet hogy megvédted magadat vagy őt valamitől. És lépj tovább.
szept. 21. 16:08
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

Imádom az ilyeneket„nem érdemlem meg"

Mi a f*sznak ez a szöveg.Miért nem mondjátok meg nyíltan:menej a f*szba,és le van tudva.

szept. 21. 16:17
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

8as vagyok.

Mert akkor tenyleg ugy volt ,en egy nyikhaj kis 18 eves voltam ő meg 24 és majd 400 kmre kapott egy baromi jó állást. En meg az erettsegire keszultem azt se tudtam mi lesz velem utána. Csak 1 erettsegim ami keves lett a fősulihoz,terveim celjaim még nem voltak ő meg friss diplomával azonnal felvetelt nyert egy világhírű céghez.

Nagyon helyes volt,én cukinak mondható de szépnek nem, okos sem voltam , a csaladi es anyagi hatterem meg hagyjuk is. Ő meg jobb módu családból. Minden szempontbol nem engem erdemelt..jobbat.mindenben.

szept. 21. 16:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!